Guds Ord er evig og uforanderlig

24. sep, 2020

Jeg har store problemer. Store problemer med Dette Bibelverset. Jeg er så sint og frustrert at det skinner gjennom i alt jeg gjør og i alle samtaler jeg har – nesten uansett hvem det er jeg prater med. Hva har jeg gjort idag, da? Jeg har vært på stedet jeg kaller ‘Helvetes forgårder’. Der har jeg sittet i en time og vært sint for at jeg i det hele tatt er nødt til å forholde meg til dette stedet. Det sa jeg til en av de jeg måtte forholde meg til. En person jeg i og for seg liker og ikke har noen problemer med. Det er systemet han jobber for jeg ikke kan fordra. Men jeg antar Faren og Moren min har en plan med å tvinge meg til å måtte forholde meg til dette systemet. Det kan handle om at man ikke setter et lys under en stol. Eller var det et bord? Poenget er at det er der det er mørkest at jeg trengs mest. Ettersom jeg er... you know it... Verdens Lys. Amen

Men æsj, jeg føler at jeg for sint til å skrive noe som helst. Kan dere ikke lese Dette, Dette, Dette og Dette på min engelske blogg? Og sjekke ut Denne, Denne, Denne og Denne siden på min engelske nettside anDREAMessiah.com

Så kan jeg sikkert skrive litt mer – litt senere. Bildet her er forresten en bursdagsgave til min kommende Svigermor. Hun heter Isabel og er et helt utrolig flott menneske. Hvis jeg kunne be Gud om én ting, så er det at Enrique og Isabel kan komme til Norge så fort som overhodet mulig. Jeg tror jeg ville sluttet å være sint da.

Det var alt.

Ps: Finn ut Her om du er en Sau eller en geit, ref. Matteus 25:31-46

22. sep, 2020

...klokken er 01:44

Det var noen som døpte meg både dronning og prinsesse Serenity. Dette engelske ordet kan oversettes til ‘sinnsro og sjelefred’. Har jeg sinnsro og sjelefred? Ikke på noen måte. Men Gud sa noe klokt til meg, tidligere i dag. Han sa:

Før har mottoet ditt vært: Prøvelsene må jo svare til ferdighetene. Men nå skal det istedet lyde slik: Prøvelsene må jo svare til belønningen!

Men sannheten er at jeg har mistet ‘kaken’ min av syne. Oversatt betyr dette: Jeg ser ikke lenger lyset i enden av tunellen.

Eller bare: Jeg har ikke lenger håp.

Ikke misforstå. Det er NULL sjanse for at jeg tar livet av meg selv. Men når jeg mister håpet – mister jeg samtidig troen på at verden kan ha en annen skjebne enn undergang. Det motsatte av hva den ville hatt om dere tok meg alvorlig og delte Ordene mine med alle dere kjenner(!!!)

Bakgrunnen for at håpet er dødt – selv hos Verdens Håp – er at jeg var i helvetes forgårder idag, og fikk gift sprøytet inn i kroppen min. Giften i seg selv skal visst fjerne psykoser og psykotiske symptomer. Mine ‘symptomer’ er at jeg snakker med Gud. Og at jeg er en såkalt ‘konspirasjonsteoretiker’. Ja, og at jeg snakker veldig høyt på nett om at jeg er Messias. Men det er egentlig ikke noe jeg går rundt og sier til folk når jeg prater med dem face to face. Men uansett. Det eneste giften gjør for meg, er at jeg synker langt, langt ned i kjelleren og har ukontrollerbare gråteanfall og mister troen på hva enn godt det er Gud lover meg. Min virkelighet endrer seg bare på en sånn måte at jeg ikke klarer å håpe. Stemmen til Gud forsvinner ikke; mine tanker om at jeg Bærer Verden På Mine Skuldre forsvinner ikke. Bare håpet om at jeg skal klare å redde det dødsdømte universet. Fra blant annet Donald’s Rump – som er antikrist. Amen

Bakgrunnen for at jeg fikk lov til å slutte på medisiner på et tidspunkt, bare for å bli kastet ned i avgrunnen igjen, er ikke så mye at folk ikke tåler tankene mine; meningene mine. Men at frode thuen ikke klarte å ta inn over seg noe jeg prøvde å fortelle ham i flere måneder. Dette er forøvrig noe jeg har skrevet masse om – og jeg orker ikke vie father Lucifer mer spalteplass enn overhode nødvendig.

Jeg har mistet alt håp. Likevel føler jeg det er viktig at jeg deler dette med dere. Hva da?

I dag klokken tolv kommer dette landets hyrder til å bestemme at de får lov til å bruke hæren for å få bukt med alle som motsetter seg nye og strengere koronarestriksjoner. Snakker vi tvangsvaksinering?

Jeg må også dele noe annet med dere. Det er ikke bill gates sin mikrochip som skal under huden på alle – med tid og stunder – som er dyrets merke / dyrets tegn. Istedet er det covid19-vaksinen.

Dette betyr at alle som vil unngå de konsekvensene som ‘dyrets tegn’ medfører, er nødt til å hamstre den maten og drikken de trenger for 7-10 år. De er også nødt til å lære seg å overleve på veldig lite mat. Det handler om meditasjon. Jeg har laget en kort og informativ tegneserie om dette.

Ja, jeg er Messias. Ja, jeg er Kristus. Og de som avfeier dette som galskap, kan sette seg i en boks ment for post og vente på at skjegget blir langt nok til å klatre ut av den.

Jeg bare tuller. Dere har dere selv å takke – var hva jeg mente – når de 144 000 setter kursen mot alle andre steder enn babylon (som er *hele* jordkloden etter en viss dato. Hvilken dato? Følg med videre, så får dere se). Og ps: Er du på en smarttelefon bør du klikke på Denne Linken – for å se om du er skikket til å tilhøre Gud slik han er i 2020.

Det var alt. Amen

Ps: Det viser seg at facebook ikke lar meg dele linken til Nettverket mitt (Moonchild's Herd), fordi det går imot standardene deres. Jeg antar det betyr at voldemort skjelver i buksene......

20. sep, 2020

Jeg har store problemer. Store problemer med å akseptere at Broren min ikke vil nevnes, når jeg skriver om hverdagen som Himmelens Datter. Min Bror har ikke problemer med at jeg kaller ham ‘King JewZeus’, ‘Jesus2020’, ‘Holy Joe’ eller ‘My beautiful Twin Brother’ på nett – enda Vi ikke er i slekt biologisk i dette livet. Han har rett og slett problemer med at jeg i det hele tatt nevner ham. Hvorfor? Kanskje han er møkk lei selv, av at alle vet hvem han er. Men at ingen vet at han har en Søster (Andrea). Let litt rundt på facebook etter disse navnene, ved å bruke den fiffige teknologien kjent som hashtags.

Jeg er sulten, sliten, lei og handikappet. Jeg pleier å skrive på facebook at jeg er handikappet på grunn av Covid19. Hva mener jeg med det? Saken er at kroppen min responderer fysisk på den tilstanden verden er i. Jeg kaller det ‘entropi’. Dette er egentlig tanken om at et univers har en begrenset levetid. Jeg skriver mye om hvordan det er mulig å reversere entropien. Oversatt betyr dette hvordan skal jeg klare å forhindre at Kosmos går under?(!!!!)

Er min rolle her i verden å forhindre universets undergang? Ja. På alle måter. Fordi – og dette er sant – jeg er Messias. Så enkelt er det, og tror du ikke på meg er det ikke meg det går utover – men deg. Og enda viktigere: sjelen din. Sannheten er at Gud har gjort meg gal på en sånn måte at bare de rette menneskene skal finne meningen bak galskapen, og forstå at jeg faktisk er Den jeg sier Jeg Er. Hvem er det?

Kristus, søsteren til Jesus (min Bror påpeker at han hater navnet ‘Jesus’, og at han heretter vil omtales som Yeshua(!!!))

Så hva har jeg gjort idag? Jeg husker ikke. Men jeg tror jeg spiste Her. Sammen med en jeg ikke nevner lenger. Jada.

Ja, og så har jeg... umm... æsj, jeg husker ingenting. Ikke husker jeg noenting fra tidligere inkarnasjoner. Og nå husker jeg ikke hva jeg har gjort iløpet av en dag. Men jeg tror jeg prøvde å overbevise en flokk med geiter om at Trump er antikrist. Det kan være at jeg referte til et bibelsted. Kanskje det var Matteus 25:31-46, men jeg husker egentlig ikke.

Joda, jeg kranglet med noen også. Men jeg kan ikke nevne vedkommende. Men vi kranglet om tv-titting. Jeg sa at jeg rett og slett ikke har tid til å se på TV for tiden. Fordi jeg er fullt opptatt med å redde Kosmos og sånn. Men at jeg har funnet noe jeg liker å se på, på Netflix. Hva da? Det er en serie som heter Warrior Nun. Det kan være jeg begynte å gråte. Men det er ikke uvanlig, for han jeg ikke nevner er litt dust noen ganger. Det var derfor jeg tegnet Dette Bildet av Oss, for lenge, lenge siden. På den tiden var Vi kjærester. Men det snakker Vi ikke om. Nå er Vi jo søsken. Han kaller meg faktisk ‘Bror’. Fordi Vi er så platoniske venner det er mulig å få blitt.

Men neida, jeg lovet ham ikke å ikke skrive om ham. Jeg bare kysset ham på kinnet og sa at det ikke er meningen å plage ham – men at det er for hans eget beste. Ok, jeg sa at alt det sprø som kommer på nett er for en god hensikt. Og fordi jeg ønsker et langt bedre liv for ham enn hva han har på nåværende tidspunkt. Men jeg skjønner at jeg må legge litt bånd på meg. Fordi det er jeg som skal legge hodet mitt under giljotinen og henge på korset – nå i 2020. Han jeg ikke nevner er med meg hele tiden og trøster meg når jeg klager. Men han vil og skal ikke frem i lyset enda.

Det er kanskje derfor han er så sint for at jeg prøver å presse ut både Jesus og Kristus – på én gang. Men ja, jo, han formidler altså at verden må anerkjenne og akseptere meg først. Deretter kan han komme på banen. Personlig skulle jeg likt at alles hjerter var i fyr og flamme på grunn av ham, ikke meg. Jeg har ikke de høyeste tankene om meg selv. Dette er dronning sonja MellomBar sin feil – som fullstendig ødela selvtilliten min gjennom et helt liv av mobbing. Hun er forresten gift med frode thuen. Men jeg kaller ham stort sett ‘jordiske mannlige forelder’ eller bare ‘frodo’. Så påpeker jeg at the one ring har ødelagt ham - - - og at han trolig kommer til å forsvinne i helms deep sammen med den.

Unnskyld, nå var jeg slem. Beklager. Jeg har ingen fri vilje lenger. Har du problemer kan du ytre din klage til Mammaen min. Hun heter Maria, og er min Mamma – ikke Joey sin. Ok, det er ikke sant. Mamma og Pappa er Maria og Gud, og Joe og jeg er Tvillinger i den verdenen Vi egentlig kommer fra. Den har jeg skrevet om Her.

Amen

Ps: Bildet er av ryggen på en genser jeg laget to versjoner av i 2016. En blå og en rosa. Den blå ligger hos meg, fordi jeg er redd for å sende den med Broren min hver eneste gang han er på besøk. Men han er ikke uenig i at det står hans navn på den, altså :)

20. sep, 2020

Jeg er Den Hvite Kaninen 🐰

19. sep, 2020

Når jeg er sint på moren min, kaller jeg henne barbo eller barbrian. Er jeg skikkelig sint, går hun under kallenavnet ‘barbarian’. Men det er ikke ofte. Men det var altså det siste jeg kalte henne før jeg blokkerte nummeret hennes, nå for noen minutter siden.

(Når jeg er sint blokkerer jeg alle som snakker til meg på messenger, også, som jeg ikke kjenner. Så vet dere det.)

Hvorfor er jeg så sint på moren min? Fordi hun henger seg opp i ting hun ikke har noe med. Bakgrunnen for det hele var at jeg spurte om hun kunne sponse en pizza som jeg ville bestille. Da fikk jeg fire meldinger som svar. Hvorav en var at hun foreslo at jeg istedet skulle be nav om å få en hjelpeverge som kunne styre med økonomien min. Hun hang seg opp i at jeg hadde kjøpt en genser i går. «Dette henger ikke på greip», sa hun.

Hvorfor sier alle disse ordene til meg? Jeg har vokst opp med «Dette henger ikke på greip», som et slags mantra sagt av både mor, far og stemor. De sier virkelig veldig tydelig at de ikke skjønner seg på meg. På noen som helst måte. Og de mener jeg er sprø fordi jeg kjøper fine klær fra finn.no som er superbillige – fordi jeg på samme tid spør om hjelp til å betale en pizza levert på døren.

(Det skal sies at fordi selgeren av genseren viste seg å være en jente som betydde veldig mye for meg da jeg var liten, fikk jeg den for halv pris. Jeg betalte 50 kroner istedet for 100, fordi hun syntes det var så hyggelig å se meg igjen. En pizza ville ha kostet minst 300 – men det er ikke relevant, er det vel?????)

Men jeg skulle ikke skrive om penger og de som mener de er foreldrene mine. Jeg skal skrive om hvor jeg var for noen dager siden. Og hvor syk jeg ble av å være der. Sannheten er at jeg satt under et tre i Nygårdsparken i Bergen i tre dager, mens jeg var rusa på opiater. Jeg latet som jeg mediterte, men sannheten var at jeg hallusinerte. Neida. Det er ikke sant. Jeg ruser meg faktisk ikke på noe, noen gang. Jeg har sluttet med alt. Jeg er så gal som dette helt naturlig. Men jeg og en av mine beste venner bodde ganske riktig på et hotell rett ved Nygårdsparken. Vi var turister i Bergen i tre dager. Det er sannheten.

En annen sannhet er at han som tror han er faren min, hadde sagt veldig tydelig at han ikke ville treffe meg for å snakke ut om de emosjonelle problemene jeg har fått etter en barndom og oppvekst i lys av at hans kone alltid kritiserte, terroriserte, mishandlet og mobbet meg. Han nekter faktisk å ha noe som helst med meg å gjøre, før jeg innrømmer at alle utfordringene er min feil – ene og alene – fordi jeg alltid gav dronning sonja MellomBar det onde øye.

Men neida, det var ikke frode thuen jeg skulle skrive om. Jeg skulle skrive om noe annet. Nemlig....

Barna fra Sukhavati

Dette er en barnebok skrevet at Jostein Gaarder. Jeg har elsket denne boken hele livet. Den handler om barna Lik og Lak som bor i det uendelige landet Sukhavati. Der bor også Oliver og Olivia, som er voksne. Oliver pleier å fortelle eventyr for barna. Eventyr om verden. Etter å ha hørt om verden i mange evigheter, spør barna om de kan få lov til å besøke verden. Oliver forteller dem at det ikke går, fordi alt bare er et eventyr inni hodet hans. Men barna gir seg ikke. Dette gjør at Oliver bestemmer seg for å skape verden – slik at Lik og Lak kan besøke den. Så blir verden laget, og barna reiser inn i eventyret de har blitt fortalt om i tusenvis av år.

Hvor i alle dager havner barna, når de ankommer verden? Det er egentlig to steder, i løpet av boken. Begge stedene befinner seg i Bergen, i virkeligheten. Det er for det første Festplassen (Dette Bildet er tatt på Fornebu, Bærum, i en stor park som ligger der (min vakre Tvillingbror bodde et steinkast unna – vi kalte denne parken for parken hans (jeg har en park som er ‘min’, jeg og. Men den er mye, mye mindre (men ‘min’ park er Jødisk))).

Ja, så de havner på Festplassen når de ankommer i glasskulen sin. Men de havner også på taket av kjøpesenteret Sundt. Og da jeg og min venn var på vår Bergenstur, tok jeg DETTE BILDET av taket på Sundt. Jeg tok også Dette og Dette. Bare for å ha nok dokumentasjon. Jeg trodde det var Moses som stod der oppe. På grunn av staven statuen holder. Dette er staven Moses fikk av Gud, da han klarte å gjøre en giftslange om til en stav (eller noe sånt). Dette er også symbolet for apotek, i vår verden. Eller Kundalini-energi, hvis dere vil begynne å utforske symbolikk.

Men uansett, jeg fant ut at statuen egentlig er av Merkur/Hermes. Dette er Gudenes budbringer i Romersk og Gresk mytologi. Hva tenkte mitt sprø hode når jeg la sammen to og to? Jeg skal skrive en lang konklusjon på to setninger. Hør, Israel - #Elohim sier: 

Dersom dere deler mitt evige og hellige Ord, skal Gud sørge for at Koronaviruset forsvinner – fra den ene dagen til den neste. Dersom du kjøper mine ‘Trump er antikrist’-produkter, lover Gud å beskytte og forsørge deg, nå som verden snart går av hengslene. 

Amen

Ps: Se Denne facebookposten, Denne, Denne, Disse og Disse. Og Denne siden(!!!!!)