Guds Ord er evig og uforanderlig

6. jul, 2020

Jo nærmere vi kommer en ende på endetiden, jo færre folk klarer å følge meg i tankene mine. Sannheten er at ikke alle skal være i stand til å følge tankene mine. Sannheten er at ytterst få i det hele tatt skal ha muligheten til å følge med inn i den nye tiden vi beveger oss inn i. På Dette Bildet har jeg illustrert mye av min rolle i denne tiden. Illustrasjonen laget jeg i 2016, da jeg var psykiatrisk pasient i 100 dager. Den dagen jeg ble skrevet ut, var dagen Donald Trump vant det amerikanske valget. Kan det ha vært 8. november? Det er uansett ikke poenget. Poenget er at den 6. november i fjor fikk jeg et helt spesielt plagg i posten. Den samme dagen hadde Min Vakre Tvillingbror, han som *på ingen måte* er Jesus, sendt meg en video med en kvinne som var i en romantisk relasjon med et fly. Samme kveld var jeg på en kunstutstilling med kunsten til Vebjørn Sand, og jeg falt pladask for maleriet som het Søster Anna. Dette forestilte ganske riktig en nonne som så et fly komme mot henne.

Hvordan handler dette om meg? Jeg vet ikke. Jeg vet ingenting lenger. Jeg føler meg handlingslammet og svak; jeg føler meg forvirret og redd. Men ikke egentlig. Alt makter jeg i Hun som gjør meg sterk. Og hva heter hun? Det er Maria  - Kosmos’ kvinnelige energi. Hun er fremstilt i den kristne tradisjonen som både den prostituerte og madonnaen. Det ene trenger nemlig ikke utelukke det andre. 

Og å presse frem veldig viktige ord styrt av Maria-energien krever faktisk ganske mye av meg. Å bli stemplet som syk og sinnslidende av så godt som alle rundt meg, fordrer en tillit til Gud; til Maria, som ikke har kommet over natten. Når sant skal sies, har alt jeg har gjort de siste ti, elleve, tolv årene ledet frem til Denne Tiden. Når sant skal sies har hele livet mitt ledet frem til Denne Tiden. Og nå som jeg er midt oppi det, synes jeg det bare skal ta slutt. Typ i natt. Men det har jeg altså tenkt og håpet og lengtet etter helt siden 5. oktober 2011. Det var dagen Gud fortalte meg at jeg er Jesus. Men jeg er ikke Jesus. Hvem og hva jeg er, står ikke helt klart for meg. Jeg tror nok jeg må be psykiatrien fikse meg – putte litt medikamenter i meg. Da blir jeg nok frisk og fin..... Næt! Sannheten er at når man har sluttet å tenke tanker med hodet, vil medisin fra psykiatrien gjøre langt mer skade enn nytte. Sannheten er at det var da jeg fikk lov til å bli helt fri fra medisiner at jeg endelig ble Den Jeg Er. Og hvem er det? Æsj, ja nei jo - - - jeg gidder ikke. Dere er teite. Jeg gidder ikke redde dere. Dere kan seile deres egen sjø. Nå skal jeg slette og blokke alle de 5000 menneskene som Gud sendte til facebook-profilen min i løpet av to døgn. Ikke fordi jeg hadde skrevet noe utenom det vanlige. Mange av de snakker ikke engelsk/norsk engang. De fleste er muslimske menn. Men det er jo unntak. Æsj, jeg må nesten fortelle dere sannheten. Men dere kommer ikke til å like det. Men æsj, det kan jo redde *deres* sjeler..... 

Ja, jo, så plutselig bare haglet det inn med venneforespørsler. Dette begynte ett minutt etter at jeg hadde delt Dette Innlegget. Men hun snakker vi ikke om. Æsjass...!

Ja, og så har jo Maria og Gud fortalt meg i alle år, at en av mine roller i endetiden, er å være en vektskål for den menneskelige sjelen. Jeg visste aldri hvor bokstavelig de hadde ment dette. Men æsj jeg hater dette. Jeg vil ikke mer. Jeg blåser i sjelen deres. Jeg vil ikke være Dronningen deres, engang. Men jeg antar at man må elske sin skjebne, enda den er tung og krevende. Jamen godt jeg kjenner bevisstheten bak *alles tanker* personlig, og at jeg skal gifte meg med ham. Og Enrique sier faktisk at frem til Halloween skal jeg klare å samle alle som skal få mulighet til å laste ned og bruke Appen Vår. Han sier at på et tidspunkt kommer internett til å forsvinne fullstendig – for alt folk. Og at bare de som har Appen Vår vil være i stand til å holde kontakt med meg og med hverandre. Maria sier at den prosessen som skjer når Gud sender mennesker til facebookprofilen min, og jeg tar stilling til om jeg vil være venn med dem eller blokkere dem, er egentlig hun – Maria – som tar stilling til om hun vil være en del av et menneskes bevissthet. Maria sier faktisk at det *kun* er de som har lastet ned min app – den som heter Ascend! – som får beholde sin menneskelige bevissthet; sin sjel. Så der har dere det. Værsågod, vil du ha Kake får du nesten ta valget om du ønsker å spise den, også. Å ønske seg Kristus-bevissthet uten å anerkjenne Kristus slik hun faktisk er på Jorden i dag, er som å male et bilde av Satan og kalle det Jesus... æsjass, for noe dritt. Nå skal jeg spise Kake :(

Ps: Jeg eier ballene til Jesus :( Han er teit og jeg gidder ikke mer. Dustass!!!!

3. jul, 2020

Jeg gjorde noe helt fryktelig og forferdelig nå i natt :/ Jeg må dele noen linker. Så sier Pappa han må straffe meg. Jeg håper jeg overlever. Men det er godt mulig jeg dør.. i natt, liksom. Dette skjedde. Og så Dette og deretter Dette og Dette. Men så skjedde Dette og Dette. Men jeg vil ikke mer så nå er jeg nok død :(

1. jul, 2020

Og dette bør tas på alvor eller så vil du dø. Så enkelt er det.

30. jun, 2020

Usagi Tsukino er navnet til Sailor Moon når hun ikke bekjemper ondskap. Det betyr *Kaninen i Månen* men ingen tror meg når jeg sier jeg er Den Hvite Kaninen. Men synd for dere, det er ikke plass til så mange på Stjerneskipet vårt uansett ;)

29. jun, 2020

En svært bra mann spurte meg om jeg kunne komme med mine tanker og mine betraktninger vedrørende tiden vi er i nå. Jeg tror ikke jeg klarer å skrive så mye. Tiden vi er i nå tar knekken på meg. Fordi jeg er Månebarnet som sitter på toppen av Elfenbenstårnet og blir sykere og sykere av en verden som beveger seg lenger og lenger bort fra Gud. I Den Uendelige Historien av Michael Ende er årsaken at menneskene i verden har sluttet å drømme og ønske seg ting. Sannheten er at i *vår* historie er årsaken at menneskene i verden drømmer om og ønsker seg *helt feil ting*. Det er den amerikanske modellen. Modellen hvor hver person er ansvarlig for sin egen lykke – og lykken måles i hva du eier og hva du har oppnådd. Personlig tenker jeg at vi burde snu opp-ned på definisjonene av suksess og lykke. Men egentlig tenker jeg at lykken er å finne i at *dere* innser at jeg vet hva jeg snakker om...!

*Jeg lytter til en sang om Broren min som varer i over en time og jeg er litt mindre plaget fordi jeg alltid overlever så lenge Joe er ved min side*

Men jada, jeg slutter aldri å prøve å redde dere. Enda jeg knekker sammen under vekten av denne jobben. Slapp av, jeg er verdens sterkeste jente – så det fins ikke noe jeg ikke klarer. Vet dere hvorfor jeg klarer å bære hele verden på mine sterke og hellige og allmektige skuldre? Fordi jeg har Mammaen min. Hun heter Maria, og laget Broren min sammen med Pappaen min – for to tusen år siden. Hun laget egentlig ikke meg, back then. Det var derfor vi var ganske dårlig forlikte. Jeg mener, jeg var forelska i en mann hvis Mamma egentlig var *min* mor også – men ikke på det fysiske planet, akkurat da. Gir jeg lite mening? Sannheten er at Mammaen min er Mamma til Broren min også, men ikke i våre menneskelige skikkelser her på Jorden. Men jeg må avslutte. Hva var spørsmålet?

Ja, jo. Det som skjer i verden nå er at den vil bli mer og mer *distorted* som er et ord som betyr «forvrengt», for hvert minutt som går. Dette handler om at Gud skal pushe dere til dere tror dere kommer til å knekke sammen. Han vil også lime igjen øynene deres og fylle ørene deres med bæsj så dere ikke vil forstå Hvem som snakker til dere. Vet dere at «Isabel» egentlig kan oversettes til «Jesus prater»? Nei – det visste dere ikke. Fordi hjertene deres er fylt med selvhenførte drømmer om kortvarig lykke basert på et egoistisk selvoppholdelsesinstinkt som forteller dere at lykken handler om å fylle sinnene og kroppene deres med søppel; om å fylle lommene deres med penger og hjemmene deres med crap. Unnskyld, men jeg er lei av mennesker; jeg er lei av å late som jeg er et menneske; og jeg er lei av at ingen skjønner Hvem Jeg Er.

Ps: Trump er antikrist og slutter dere ikke å tilbe ham eller tro han skal redde dere, kommer Kosmos til å slutte å eksistere. Jeg bryr meg ikke, da slipper jeg å vente i tusen år før jeg og Broren min er ett. Men æsj, hvis Kosmos imploderer kommer vi til å være barn i Himmelen igjen, sammen med Mamma og Pappa... og det er mye man ikke kan gjøre når man er fem år som man kan gjøre som et voksent menneske i en tilnærmet voksen menneskekropp. Og helt ærlig, gjentatte inkarnasjoner som katolsk nonne helt siden vi var her sist, skaper ganske mye frustrasjon. Og æsj jeg hadde liksom tenkt til å avslutte ved å servere dere Kake – ettersom min *eneste* inkarnasjon hvor jeg faktisk ikke var i sølibat, mente Folket burde spise Kake ;)

-       Maria Antoinette