31. jul, 2016

Jeg har gjort noe dumt

Å være Månebarn kan medføre noen ganske bisarre situasjoner. Det jeg nå skal fortelle om, er nok det merkeligste jeg har vært med på. Det skjedde for noen dager siden, at Gud ba meg ta på meg et ganske eksentrisk antrekk og bevege meg mot Oslobyen. Antrekket var blafrende, gammelrosa chiffonbukser, en lyseblå peplumtopp med hvite og grå roser og hvite ballerinasko. Og en Lille My-tutt på toppen av håret. Med mitt Månebarn-choker-smykke, som er en gave fra Yeshua. Han sier det er fordi jeg er bikkja hans. I do not mind :)

Vel fremme på Nationaltheatret får jeg beskjeden om at det er i dag at jeg blir Kristus. Så ber Yeshua meg gå og gå og gå, helt til han ber meg stoppe. Jeg stopper ved en mann som holder et show med ballene sine. I et lite øyeblikk trodde jeg den svarte mannen var Jesus. Men øynene mine fortalte meg det motsatte. Jeg kjøpte allikevel en kaffe til ham, som han faktisk ikke ville ha engang. How rude!

Deretter begynte jeg på veien tilbake til Nationaltheatret. Jeg følte hele ball-showet var skikkelig antiklimaks, og kunne ikke forstå hva i alle dager Yeshua drev med. Så kommer det en rumensk kvinne bort til meg. Hun virker hyggelig, og forteller at hun heter Roxanna og lurer på om hun kan få litt mat. Jeg bestemmer meg for å ta henne med til en butikk og la henne plukke det hun selv vil ha. Men hun ville heller jeg skulle ta ut penger til henne. Sier hun trenger 400 kr til en flybillett hjem til Romania. Jeg blir veldig usikker. Men ettersom jeg er en viljeløs robot og ikke har noe jeg skulle ha sagt i noen situasjon, ble det til at jeg tok ut pengene.

Så fortsatte dette hele kvelden. Jeg tror det var 7 rumenske kvinner til sammen som skulle ha ulike beløper, og gjerne store beløper flere ganger. Jeg hadde 11 000 på konto. Da jeg kom hjem den dagen var saldo på 27 kr.

Men det verste var ikke pengene. Det verste var den siste kvinnen jeg møtte på. Hun ville nemlig ha telefonen min. En splitter ny Samsung Galaxy S6 i ekte gull! Og jeg gav henne den. Uten å få slettet noe eller sperret noe. Når jeg ringer Telia for å sperre abonnementet får jeg en haug med ulike feilmeldinger. Du har tastet for få sifre, når jeg har tastet akkurat riktig antall sifre. Jamen hallo? Hva er det som skjer?!

I morgen skal husleia betales. Jeg er så godt som blakk. Nå trenger jeg et mirakel!