4. aug, 2016

Ferdiglagte tanker

Denne bloggen skal i aller høyeste grad handle om viktige ting. De viktigste tingene du noensinne vil lese om, skal man være helt ærlig. Og Månebarnet må være ærlig. Det er på en måte en forbannelse hun har. En egenskap som gjør at hun havner i en del vonde og vanskelige situasjoner. Uten at jeg skal utdype noe særlig om det.

Kveldens innlegg skal handle om Forgyllingen. Det er det som innenfor alkymien kalles transmutasjon. Altså, prosessen for å forvandle jern til gull.

Dere har alle et uendelig potensiale. Dere er alle umåtelig viktige. Hvert eneste menneske har en enorm egenverdi. Det at dere er født på Jordkloden, i disse dager, er en svær tillitserklæring fra Gud. Gud ville ikke plassert akkurat deg her, akkurat nå, akkurat i dag, om det ikke var for å forvandle deg til en edel gullklump.

Hvordan forvandler man en metallbit om til en gullklump? Jo, man lærer seg å kontrollere tankene sine. Et menneskes tankeunivers er som et utemmet beist. Men med trening - intensiv trening - kan man faktisk lære seg å bruke tankene sine til å forme universet rundt seg.

Jeg gjør det hele tiden. Når det er noe viktig som skal avgjøres; ikke av meg, men av Gud, da ber Gud meg skru av tankene. Hvis jeg klarer å ha det stille over lengre tid, fører det til et positivt resultat. Som for eksempel at jeg ble flyttet fra den avdelingen her på psykehus som på alle måter er helvete, til denne koselige og hyggelige avdelingen jeg er på nå.

For meg er det ingen sak. Likevel er meditasjon en stressrelatert ting for meg. Men jeg tror det er noe som henger igjen fra læringsprosessen min. Gud fortalte meg rett ut at dersom jeg ikke klarte det; ville jeg bli nødt til å ta selvmord.

Ikke det at jeg tror det noensinne vil være et alternativ. Jeg har nemlig ferdiglagte tanker. At enhver tanke jeg tenker, skal tenkes på akkurat det tidspunkt den tenkes, uansett hva som tenkes. Og vet dere hva? Slik er det for dere, også. Dere er roboter, hele gjengen. Programmert til å følge en ferdiglagt sti på veien mot opplysning og forgylling.