12. aug, 2016

Bye bye fakebook

Det finnes mennesker i denne verden som oppmuntrer, inspirerer og forbløffer. På lørdag skal jeg møte en av disse. Han heter Alex, og var opprinnelig min behandler. Det han er utdannet i, er ulike behandlingsformer som for noen regnes som alternative. Uten at det er noe annet enn positivt. Hva han har utført på meg er, for å nevne noe; øreakupunktur og fotsoneterapi. Da var det blant annet søvn han jobbet med. Jeg kan ikke si annet enn at det har virket. For nå er ikke søvn et problem lenger.

Men den behandlingen jeg tror jeg har hatt mest nytte av, er likevel det som heter Reconnective Healing. Jeg linker dere til bloggen hans, hvor han har skrevet litt om hva denne type healing gjør med energien i og rundt kroppen. Det er meget mulig at slike behandlinger har gjort meg galere enn en sekk med katter. Men HEI! - det er det som er selve meningen med denne forvandlingen.

Det var for øvrig ikke derfor jeg satt meg ned for å skrive nå. Jeg tenkte å melde fra om at jeg nå boikotter fakebook i en liten periode. Om litt over en time logger jeg ut, både fra min egen profil og fra siden jeg administrerer. Jeg linker dere forresten til den også; Andrea Isabel.

Så var det den egentlige grunnen til at jeg skriver til dere nå. Alex igjen. Han har skrevet et innlegg som bare gir meg frysninger og gåsehud og alt hva godt er. Og som nesten raller som et refreng over alt jeg har jobbet med og lært og erfart de siste syv årene. Jeg sa til ham at det nesten var som om jeg skulle skrevet det selv; uten at jeg på langt nær er like dyktig, - og følgelig bare hadde snublet i ordene og laget et salig kaos ut av det han beskriver og forklarer lekende lett. Her kommer mannen og legger ut om hulemenneskene til Platon, - på samme dag som jeg snakker om det på min barnlige videoblogg(!)

Jeg tror ikke jeg skal si noe mer. Bare linke dere til innlegget og takke for oppmerksomheten. Men gjør meg en tjeneste, - les det med andakt. Dette er store og viktige og sanne ting. Jeg vet ikke om det er lov, men jeg kaller ham Atreyu, ettersom det er navnet på klinikken hans. Men han heter Alexander og jeg er litt redd for ham. Uten at det er noe annet enn positivt.