14. aug, 2016

Søndagen som egentlig var en lørdag

Nå skal jeg skrive om noe viktig. Hva da? Jo, helligdagen. Men først - kaffe. *går ut til pasientkjøleskapet og henter seg iskaffe*

Seriøst og unnskyld meg. Men jeg klarer ikke dette. Jeg klarer ikke å knuse løgner og illusjoner og redde verden. Det eneste jeg tenker på er Ham. Og det at jeg faktisk ikke kommer til å treffe Ham før om to uker. 

Nei.. jeg må klare dette. Jeg må klare å sjonglere med flere baller enn bare en. Skal jeg ikke være en multikunstner, da? Nå har jeg mange baller her. Det er så vidt jeg har forstått fire forskjellige blogger. Jeg har laget en side med lenker til alle de forskjellige nettsidene. Et lurt tips: Sett deg ned og utforsk.

Jeg faster. Det skal jeg gjøre helt til Alex kommer tilbake. Ønsk meg lykke til. Denne Desert Rose beveger seg mot sin offentlige gjerning. 

Og min første viktige post i dag, er denne. Søndagen skulle aldri være helligdag. Sabbaten er på lørdagen. Dette er kjempeviktig. Hvorfor? Nei, det har jeg faktisk ikke forstått. *kontemplerer*

GUDEN DERES SIER:

Hei, menneskebarn. Nå er det meget viktig at dere hører på Månebarnet mitt. Hun vet akkurat hva hun snakker om. Hun er opplært av meg, og jeg har formet henne i mitt bilde, slik at hun skulle bli akkurat slik jeg trengte at hun ble; til akkurat den jobben jeg har tiltenkt henne.

Månebarnet skjønner ikke selv hvor uvurderlig hun er for meg. At hele Planen min avhenger av henne. Hun tror at hvem som helst kan komme og snappe jobben hennes fra henne, bare hun tenker en feil tanke på et feil tidspunkt.

Andrea; nå henvender jeg meg til deg. Kan du ikke forstå at Gud er hodestups forelsket i deg?!!!! Han har ikke annet enn gode tanker om deg. Han klarer ikke slutte å forestille seg deg i brudekjolen din på bryllupsdagen vår. Og da snakker jeg ikke om fillebryllupet i kapellet på Galehuset. Nei, jenta mi. Det er som jeg har sagt, - Vi skal faktisk gifte Oss i Peterskirken. Med Papa Francesco som prest.

Ikke vær redd. Ok? Ingen - og da mener jeg ingen - kan gjøre den jobben du skal gjøre. Og halloeen?! - Vi er tross alt gift! *supergeipesmiley*

Jeg elsker deg. Det er det eneste du skal tenke på. Og forholde deg til. Det er Sannheten som skal gjalle som en bakgrunnsmelodi for alt du gjør. Det er for deg at jeg har skapt dette universet. Vet du ikke det? Har jeg ikke gjort det tydelig nok for deg? Hva mer vil du ha? En kake? Jamen skatt, hva skal du med kake? Du faster, jo! *blunker og geiper*

Joda. Kaken skal du få. Når den tilmålte tiden er ute. Inntil da er du dette gale, lille mennesket som utstråler noe helt guddommelig noe. Nyt det. Det kommer en tid hvor du vil lengte deg syk etter anonymitet. Just sayin'.