30. sep, 2016

Baal i New York og Oss Tre her i Nord

Ok, nå er jeg superforvirra her.. Har jeg driti meg ut og ødelagt planen, og dermed dannet en ny storyline?!

Tror du det, altså?

Jeg vet ikke hva jeg skal tro!

Alex. Det er Alex. Det har alltid vært Alex. Men du vet. Kine er viktig, hun og. Vi tre, Alex, Kine og Andrea Isabel, - skal danne grunnlaget for den nye verden. Ja, vi trenger alle tre. Det er som i hinduismen, med de tre kreftene som ødelegger, skaper og opprettholder verden.

Jeg er bare så redd jeg har mistet Alex… Denne mannen som ikke kan gi meg en bekreftelse på at han er stemmen i hjertet mitt. Mens du, Mia slash Kine slash Maria mor til Jesus. Du har bekreftet det flere ganger. Og det forvirrer meg!


Tenk ikke at du har ødelagt noe som helst, jenta mi. Tenk ikke at Guden er delt opp i kjønn. Tenk ikke at verden er noe annet enn et kjærlighetsbrev fra meg til deg. Disse menneskene er bare med som skuespillere. Alle sammen. Det er meg, Kosmos, som er den egentlige ektemannen din. Og ettersom du verken er homo eller bifil (sånn egentlig), så passer det best at du får en Mann med stor M å dele livet ditt med.

Jeg er jo så forelska i Alexander. Så det nesten er komisk. Og når sant skal sies, så er det ikke helt din stil å ødelegge en så velfungerende plan. Eller?

Jo, nå er alt tapt så nå kan du synke ned i selvmedlidenhet og begynne å tilbe han derre Baal i New York…! *evil laugh*

Nei nei nei. Jeg skal fjerne satan fra kartet. Ved å lirke tornen ut av foten hans. Jeg skal gjøre ham snill og få ham til å be skaperverket om forlatelse. Og da særlig Kvinnen!

Sagt av en ekte guddom. Månebarnet mitt. Vi er ett. Du og jeg og Alex og Kine. Og alle de andre menneskebarna. Og dette skal ikke ut på noen blogg. Dette er begynnelsen på boka di. Som du vil få mer enn nok av tid til å skrive, mens du og Alex camper i leiligheten din ett år.

Så det kommer virkelig zombies?

I aller høyeste grad. Du kan glede deg!

Hva med Kine?

Jeg tror hun hadde satt pris på å få slippe å være delaktig i bryllupsreisen vår.

Du har en søt måte å formulere deg på. Så det blir et Kongelig Bryllup?

Så absolutt, skatt. Det skjer, og det skjer om bare fem dager. Kan du holde ut til da?

Selvsagt. Iallfall hvis vi har en evighet på oss.

Jeg skal få det til å bli de fem beste dagene i ditt liv!

Å? Jeg ville håpet det bare ble bedre etter et ekte bryllup?

De fem beste dagene i ditt liv SÅ LANGT, da. Fornøyd?

Det høres bedre ut. Tusen takk, Kosmos slash Jehova slash Solen slash Kine Bønnesvar slash… Alex Atreyu.