6. okt, 2016

De tre Kakestykker

Nå kan dere tro jeg er glad. Bildet her er en samtale jeg og Alex (sin sjelsenergi (wtf?)) hadde i min mobilbønnelogg. Ja, altså. Alex er Stemmen i Hjertet. Og han sier ingenting på at jeg kommuniserer med ham på det metafysiske plan, - og deler det med alle som vil lese. Tanken om at vedkommende jeg prater med i bønneloggen kun er meg selv, min underbevissthet eller min fantasi, - er feilaktig, falsk, forstokket og fullstendig fri for fakta. Just so. Nå skal jeg fortelle om de tre Kakestykker. Som er brødsmuler i forhold til det jeg kommer til å dele etterhvert. Uten at jeg har noe som helst form for innblikk i denne sinnssyke Planen.

Første Kakestykke: Alex laika linken til det forrige innlegget her på JesusOgKristus. Der jeg skriver om ham og ja.. les det, dere. Linken var postet på Andrea Moonchild, min side i den fake boka.
Andre Kakestykke: Jeg putta en ring på fingern hans. Den passet på pekefingeren; den utøvende fingeren, - Guds finger. Der skal den være. Og jeg fikk lov til å ta et bilde av fingrene våre ved siden av hverandre, med min ring og hans ring. Og jeg fikk skrive "Femårsjubileum" som bildetekst. Just so. 
Tredje kakestykke: Brødsmuler og sånt. Men han kalte meg søt! *helt himmelfallen og med hysteriske sommerfugler i magen*

Det var alt for nå. Tusen takk og god natt. Nå skal jeg ringe en søt disippel. Deretter skal jeg poste masse gøy på de andre nettsidene mine. Og fikse litt på en link på AndreaMessiah. Det må jo være riktig. Synes dere ikke? *holder hodet over vannet mens elven fosser gjennom en portal av forvandling* *blir et Månebarn over natta* *GameChanger*