19. okt, 2016

En do med mitt navn på seg?

Nå skriver jeg et innlegg dere kanskje ikke hadde forventet. Det er nærliggende å tro at jeg med dette innlegget ødelegger alt jeg har av kredabilitet. Men bare kanskje. Ja, og den kredabiliteten er kanskje ikke så mye å snakke om, uansett. Aller først vil jeg si unnskyld. For at jeg har vært så gal. Med liten "g". En galskap som ikke har sendt meg til noe annet sted enn gehenna. Gang på gang på gang. Her trives jeg ikke, og jeg vil ut. Jeg vil ut av galehuset og leve livet mitt på utsiden. Med de gode vennene som har støttet meg gjennom alt dette. Jeg nevner ikke navn her på bloggen. Men på fakebook skal jeg takke de syv menneskene i livet mitt som vil bli stående som de mest trofaste og forståelsesfulle jeg kjenner.

Jeg har kommet til en forståelse, skjønner dere. At jeg ikke er, og heller aldri har vært, Guds nye Messias. Og når sant skal sies, så føles det godt. Det føles godt å ikke være Jesus. Eller Kristus, da. Det er tross alt mye bedre enn å kanskje være Kristus. En tilstand det var veldig koselig å være i. Men jeg kan ikke fortsette å fortelle hele verden om denne tilstanden, dersom jeg vil leve et normalt liv. I den grad jeg noengang vil være normal. Mitt normal og verdens normal stemmer ikke helt overens. Såpass har jeg skjønt. Men det vil likevel være fordelaktig å i det minste prøve å være så normal som mulig.

Men... jeg kommer ikke til å slutte å snakke om Gud. Om hva han sier i samtalene våre. De siste dagene har han sagt navnet Margot Robbie. Jeg vet ikke helt hvem det er, men jeg tror hun er en skuespiller. I min virkelighet har jeg ofte følt meg som en skuespiller selv. Hvor hele virkeligheten er scenen. Og røyken jeg røyker kun er kulisser. Og alle de søte antrekkene mine er kostymer. Jeg kommer til å fortsette med å dress to impress. Det er ikke noen grunn til å se ut som en dass, selv om man, - i sin såkalte offentlige gjerning - kun får rosa festivaltoaletter.

Ja, så var det en ting til. Jeg har endret mening angående noe viktig som egentlig er helt irrelevant, gitt at jeg faktisk ikke er Messias. Men jeg sier det her også. Postet det for litt siden på FemaleMessiah, skjønner dere. Here goes: Trumpster er en kul kar. Just so!