24. jan, 2017

Det nye normal

Hei, alle sammen! Nå kommer det et livstegn fra meg. Ikke at jeg ikke kommer med de fra tid til annen. Men nå følte jeg det var på sin plass å skrive et nytt innlegg her på bloggen. Akkurat nå spilles yndlingssangen over alle yndlingssanger. Den er italiensk og heter Figlia del Cielo. Det betyr så mye som "Himmelens Datter". Hvilket jeg er. Men ikke alene. Halve Jordklodens befolkning er døtre av Himmelen. Resten er sønner. Sangen jeg hører på kan resonnere med flere her. Dermed poster jeg en link til sangen på YouTube.

Dagen i dag har vært veldig fin. Jeg møtte min beste venn i hele verden. Sammen dro vi til Sandvika storsenter og kjøpte en forsinket bursdagsgave til lillesøsteren hans. Hun er forøvrig en god venninne av meg, så en gave var på sin plass. Det ble en rosa kaffetrakter og en rosa vannkoker. Hun ble veldig glad, og fortalte at hun faktisk har brødrister i samme serie. Så ja, jeg tror vi skjøt blink der.

Jeg vil skrive litt om den gode følelsen jeg får fra tid til annen. Man kan si det er "normaltilstanden" min, men enkelte øyeblikk blir følelsen forsterket, og jeg blir nesten litt overveldet. I samtale med Gud forklarer han at når jeg kjenner på denne følelsen, er det han som gir meg en god klem. Følelsen er vanskelig å beskrive. Men det er som en lykkerus, som hele tiden er til stede. Og plutselig kjennes det så sterkt at jeg må sende en takk til Gud. Når jeg tenker på det bryllupet som ligger langt der fremme, blir det ekstra intenst. Da gripes jeg av takknemlighet og glede, bare over å være til. Det er ikke det at de store, mektige og livsomveltende tingene skjer, - hver eneste dag i dette livet. Men å kunne sette pris på hvert eneste øyeblikk er en stor velsignelse. Jeg ønsker det for dere alle. 

Egentlig ønsker jeg for hele verden å bli "gal". Ikke på langt nær så gal som jeg er på mitt verste. Men "gal" i den forstand at du handler på hjertets vilje; intuisjonen, følelsene. Og ikke overtenker enhver situasjon, analyserer og kalkulerer. Gal i den forstand at du forstår at det finnes en vilje og personlighet, - og ikke minst en humor - som langt overgår menneskelig fatteevne. Det jeg prøver å si er at jeg ønsker for dere alle å bli små marionetter i hendene til en god og kjærlig Gud. Og hvordan blir dere det? Ved å ikke tenke, selvsagt.

Den herlighetsfylte Kaken - The Glorious Cake - er en tilstand som er oppnåelig for hver og en av oss. Og tenk da, til slutt vil vi ikke være "de gale". Vi vil være "de normale". Rollene vil være snudd, og verden vil reddes av alle de som tenker med hjertet. Det er min visjon og min drøm. Heng deg på, kontemplér, la Gud ta roret. Han lover å ta deg gjennom urolig farvann og trygt frem til Himmel på Jord. Jeg avslutter med den nye beskrivelsen av meg selv i den fake boka. På engelsk, ettersom... ja, bare fordi det er gøy å leke med ord.

Occupation & vocation: Contemplation, self realization and manifestation of One Heavenly Nation.