2. feb, 2017

Er 16. februar dommedag?! *yikes*

Hei på dere! Nå er det et fortvilet Månebarn som skriver til dere. Hun føler seg helt håpløs og på trynet og bånn i bøtta. Hvorfor? Fordi jeg ikke klarer å kutte ut nikotin. Og i min forvirrede sinnstilstand blåser jeg denne svakheten opp, og knytter hele verdens skjebne til min evne til å ta de rette valgene. Som for eksempel det store objektet som beveger seg i høy hastighet i retning Jorden. Man vet ikke hva man skal tro. NASA sier vi ikke har noe å frykte. Andre igjen sier objektet vil krasje med Jorden den 16. februar, og forårsake megatsunamier. Månebarnet sitter her og vet godt at hennes evne til å alltid tenke worst case scenario på mange måter er det mest paradoksale ved hennes vesen. Hun føler seg som det tryggeste og mest beskytta mennesket i verden. Og samtidig blåses disse dommedagsfantasiene opp og spiser henne fra innsiden.

Men jeg skal ikke plage dere med stressetankene mine. De er, enn så lenge, bare tanker. Atreyu er ikke stressa. Han ler det hele bort, men han vet godt hvordan jeg føler jeg bærer hele verdens skjebne på mine skuldre. Det er nok deler av aprikosen (psykosen) som henger igjen.

Jeg er ikke spesielt opptatt av "konspirasjonsteorier". Jeg sier ikke at jeg ikke tror på dem. Jeg tror vel mer at det heller faktisk er "konspirasjoner", og ikke så mye "teorier". For rundt åtte år siden kunne jeg ikke slutte å tenke på alle disse konspirasjonene. Nå vet jeg at de fins, men ofrer de ikke så mye energi. Men å stole hundre prosent på et statlig organ som NASA er, - det kan ikke falle meg inn. Når noen spør meg hvor jeg står, rent politisk, er svaret mitt at jeg er skeptisk. Og mesteparten av info, nesten uansett hvor det kommer fra, tas med en bøtte full av salt. Kanskje hele Dødehavet. 

Vi lever i informasjonens tidsalder. Selv det å ha Gud på hurtigtast er ikke til merkbar hjelp, skal jeg vurdere hvorvidt noe jeg leser er sant eller ikke. Enda min intuisjon er sterk, og ofte riktig. Intuisjonen - eller magefølelsen - forteller meg forøvrig at det ikke er grunn til å frykte, skulle dette objektet kollidere med Jorden. Dersom du vil gjøre din egen research, er navnet å google "WF9". Så takker jeg for meg, og steker meg en pizza. Mmmmyes!