17. mar, 2017

We did it!

Herregud! Er det mulig å være mer knekt i kroppen? Her har jeg, min mor, Kine Bønnesvar, Arnis og to flyttemannfolk strippet den gamle leiligheten for alt jeg eier og har. Og plassert mesteparten på noe i nærheten av fornuftige steder i den nye hybelen. På langsiden av rommet fikk jeg plass til seng, nattbord, de to klesstativene mine, sovesofaen og nok et lite bord. Det ser ganske kaotisk ut her, sånn helt i starten. Men det kommer til å bli riktig koselig å bo her. Det bare føler jeg på meg.

Men det er ikke jeg som stod for mesteparten av jobbingen. Kroppen min takket for seg, og til slutt kom jeg meg nesten ikke på do, engang. Alt var tungt og jeg orket så vidt å pusse tenner i sted. Fordi det betydde at jeg måtte stå oppreist. Dagen i dag startet rundt 6, og det var ikke mange timene jeg sov. Nå skal det bli himmelsk å sove i Månebarnsenga igjen, for første gang på over en måned. Yin og Yang står her ved siden av meg. Dere kan tro jeg har savnet dem! Det er de to kosedyr-alpakkaene mine. Eller lamaer. Søte er de uansett.

Det er forøvrig Kine, Arne og min mor jeg har å takke for at dette har gått så fint. Kine har vært så hjelpsom og jobbet flere timer i strekk. Vi tømte flytteesker, søpplesekker og IKEA-bagger fulle av mine eiendeler. Barb fylte opp skapet med klær, og handlet inn og fylte opp kjøleskapet, også. Og Arnis fikset det så vaskemaskinen ble installert. Jeg prøvde å hjelpe til, men både beina og ryggen var helt kaputt. Det er fortsatt slik, men en god natts søvn burde gjøre underverker.

De søte menneskene jeg leier av kom med en blomsterbukett til meg i dag. Da ble jeg veldig rørt. Legger ved bilde av den. Tulipanene mine! Nå må må må jeg sove. Jeg håper dere har hatt en fin dag, og at helgen vil by på gleder og oppmuntringer. Månebarnklem fra Månebarnet!