19. mar, 2017

På automatikk

Hei, alle sammen! Nå skal jeg dele noe med dere. For det første deler jeg bildet av klesstativene mine. Der henger alle de klærne som skal henge, de som helst ikke skal brettes og ligge i skuffer og skap. Som dere ser er det mange av dem. Og jeg trenger fortsatt flere kleshengere. De to stativene fungerer som en romdeler her på hybelen. Bak dem ligger sengen min. Kanskje jeg deler den med dere neste gang (For det er faktisk slik at jeg ikke kan legge ved flere enn ett bilde til blogginnleggene her).

Nå har jeg hatt første natt alene på hybelen. Natt til i går var jo med overnattingsbesøk. Men natt til idag var det bare jeg og Gud. Gud og jeg. Guden og bruden. Jeg har hengt opp fire bilder av Jesus på skapet som står vis a vis senga. På nattbordet står "Kongenes Konge". Og i vinduskarmen står "Kongen", som er maleriversjonen av "Kongenes Konge". Dessuten har jeg to koselige bilder av Bastian i vinduskarmen. Ett av de er noe av det herligste jeg har sett i hele mitt liv. Bastian som løper, mens ørene flagrer rundt ham. Det er hunden min, hvis dere lurte. Han døde i oktober i fjor. Men minnene om ham lever videre i de som elsket ham.

I går kveld hadde jeg en rar opplevelse. Det var vel noe i nærheten av en meditativ beskjed. Jeg vet ikke helt. Eller, jeg husker ikke helt. Det var iallfall noe slikt beskjeden skulle være: Nå  du slutte å røyke. Hvis ikke gir jeg jobben din til noen andre! Dette ble fortalt meg i form av en slags tegnefilm jeg fikk se, men som bevisstheten min fjernet med en gang det hadde skjedd. Slik at jeg ikke husket innholdet i tegnefilmen, annet enn beskjeden jeg satt igjen med. Fra torsdag forrige uke til torsdag denne uka tok jeg ikke en eneste røyk. Men de siste dagene har jeg sprukket litt. Men med denne beskjeden friskt i minne, skal jeg nok klare å være streng med meg selv, og ikke røyke. Det siste jeg vil, er at Gud gir jobben min til noen andre. Enda jeg ikke vet hva jobben min er, engang...!

I den fake boka har min stilling vært "Female Messiah" for Heaven Inc. Det tok lang tid fra jeg sluttet å tenke på meg selv som den kvinnelige messias, til jeg fjernet dette som ansettelsesforhold. Men for litt siden endret jeg det. Nå er jobben min "MoonChild", fortsatt ansatt av Heaven Inc. For jeg tenker jo fortsatt at jeg er ansatt i firmaet til Gud. Jeg tenker fortsatt at jeg jobber for ham, og at han skal bruke meg til ett eller annet. Noen ganger føler jeg dette sterkere enn ellers. Når jeg er i menneskemøter og snakker på kommando. Hvor jeg rett og slett føler jeg "laster ned" ordene som kommer ut av meg, og kan følge en samtale hvor jeg ikke vet hva det neste ordet jeg skal si er, før jeg sier det. 

Jeg skriver på kommando. Alt jeg skriver er automatskrift. Og ja, noen ganger (kanskje hele tiden) snakker jeg på automatikk. Når jeg snakker om Guden, hans rike og det som tilhører ham. Når jeg forteller om Reisen min. Uansett hvem jeg prater med, uansett hva jeg prater om. Å bare legge alt i Gudens hender, og la ham bruke meg, - som den marionetten jeg er. Bildet "The Glorious Cake" forteller om dette. Det skal forestille jeg og Alex, og Gudens hender, som styrer oss.

Nå venter jeg på Alex'en. Han kommer om litt over en time. Det blir første gang han besøker meg på det nye stedet. Jeg vet ikke helt hva vi skal finne på. Kanskje vi skal meditere sammen. Det er iallfall noe vi har snakket om. Så håper jeg han har med sjokolade. Han pleier det, nemlig. Jeg får diske opp med kaffe. Men det blir dårlig med middag i dag. Har egentlig ikke oversikt over hva som finnes av mat her. Ettersom det er mor og Kinemor som har pakket varer inn i kjøleskap og kjøkkenskap. Men ja, hvis vi mediterer er det jo mulig vi samtidig spiser med vårt tredje øie - det vi har døpt matitasjon. Jeg jobber med det, med fasting, som en del av Stiftseremitt-regelen. Men ettersom det ikke er lov å faste på søndager, må jeg nok ha meg noe mat. 

Ha en fortsatt fin dag da, dere. Her skal det spises. Med munnen, ikke med øiet. Gud velsigne dere i all deres ferd. Må han sende lysglimt og kjærlighet i deres retning. Må verden vise seg fra sin mest elskverdige side. Hilsen en som er forelska i verden - bruden til Universet. 

- Månebarn