5. apr, 2017

En lystett sovemaske

God kveld, kjære alle sammen! Jeg håper alle har hatt en fin dag. Denne forblåste aprildagen med små gløtt av sol. Jeg har egentlig ingenting å klage på. Nå går jeg all in for å avvikle vegetarianismen min. Dermed spiste jeg to wienerpølser til middag. Jeg var hjemme hos to gode venner av meg, en bror og en søster. Og den lille prinsen i huset, som snart blir ett år gammel. Ham skal jeg møte i morgen, også. Moren hans tar oss med på Leos Lekeland, som ligger her i Bærum. Har alltid hatt lyst til å dra dit. Det er kanskje litt mer innafor å komme dit med et lite barn, enn om jeg hadde dratt alene. Ikke at jeg er så sprø at jeg drar på Leos Lekeland alene. Det får være måte på hvor crazy man skal være.

Altså, jeg sier ikke at jeg ikke er gal. De fleste må ha skjønt at jeg har noen skruer løs. Men denne galskapen går på litt andre ting. Noe som plager meg litt er tanken om at det vil kræsje et stort himmellegeme med Jorden, som et resultat av de dårlige valgene jeg tar. Det er mange slike "alternative nyhetssider" som melder om at noe sånt kommer til å skje. Er det ikke det ene, så er det noe annet. I første omgang skal en stor asteroide kollidere med oss 19. april. Dersom det ikke skjer, kan vi vente oss "Planet X", eller "Nibiru" - en gang i nærmeste fremtid. Og alt fordi jeg ikke klarer å holde meg unna de forbaska kreftpinnene.

Jeg vet jo at dette ikke er tilfelle. Likevel klarer jeg ikke å riste av meg følelsen av at Jordklodens - og menneskehetens - skjebne avhenger av at jeg klarer å holde meg på den smale sti. Noen av disse messiaskompleksene henger altså igjen. Så bare for å ha gjort det: Jeg beklager fra dypet av min sjel, dersom Armageddon inntreffer på grunn av mine ekle uvaner.

Men helt ærlig, så tror jeg ikke Guden er så slem. Dessuten tror jeg at de som poster disse såkalte "nyhetene", egentlig bare er ute etter lesere. Og hva skaffer flere lesere enn eksistensiell angst? I min virkelighet er det frykt - ikke hat, som er det motsatte av kjærlighet. Når Gud er kjærlighet, sier det seg selv at frykten er Guds motstander sitt sterkeste våpen. Så dersom jeg går rundt og føler at verdens undergang er rett rundt neste sving, vil jo antagonisten i dette teaterstykket vinne over de gode krefter. Og det kan jeg vel ikke tillate?

Nå hører jeg på spillelisten på Spotify med alle sangene som var av betydning i Reisen, - tiden da jeg ble kjent med Yeshua. Den heter "L o v e <3", og består av 131 sanger. Har sagt meg ferdig med den, ferdig med å legge til nye sanger. Fordi jeg nå kjenner Yeshua. Ja, vi er faktisk gift. Dessuten har jeg begynt på en ny spilleliste. Den heter "Alex Atreyu <3", og er sangene fra etter at jeg ble kjent med Jesus - i kjøtt og blod. Hvorvidt Alex faktisk er Jesus eller ikke, vil jeg nok aldri få svar på. I forrige innlegg skrev jeg at jeg ikke trodde det lenger. Men der løy jeg nok litt. Jeg sier på ingen måte at jeg er sikker på at Alex er Jesus eller Yeshua eller Guden. Men ett sted inni meg, vil jeg nok alltid lure på det spørsmålet. Jeg tror likevel jeg konkluderte med at han ikke er "Stemmen i Hjertet". Og det var litt deilig. Dette er nok en problemstilling veldig få kan relatere til; men det er dritslitsomt å ha en venn som leser tankene dine(!)

Og likevel skal jeg lære meg å kommunisere med Alex telepatisk. For jeg er overbevist om at det kan gjøres, dersom vi mediterer sammen. Jeg er egentlig overbevist om at meditasjon kan utstyre mennesket med noe i nærheten av superkrefter. Jeg skal avslutte ved å fortelle om den morgenen jeg våknet med superkrefter. Det er en stund siden, og kom som et svar på et spørsmål jeg hadde stilt meg selv i noen uker. Er mitt "tredje øye" lukket eller åpent? Denne morgenen våknet jeg med en sånn lystett sovemaske på, noe jeg bruker fra tid til annen. Men det som var nytt i dag, var at jeg så gjennom den. Det var som en litt blurry netting. Men jeg så utvilsomt ut i rommet gjennom sovemasken. Jeg ble kjempeforvirret og tok den av meg. Og så meg litt rundt. Deretter tok jeg på sovemasken igjen. Nå var det helt mørkt. Og der var svaret jeg hadde lengtet etter: mitt "tredje øye" var definitivt åpent!

Det var alt fra meg. Takk for at du tittet innom. Et lite tips: Mediter! - så kan du også oppnå overmenneskelige egenskaper. Hilsen en superhelt in training - Månebarnet.