20. mai, 2017

Store tvillingsjel

Jeg er hos Born2Love. Her skal jeg bli til tirsdag, hvis alt går som planlagt. I morgen har vi koselige planer i Kristiansand City. Vi skal drikke kaffe på en kafé som heter Mean Bean. Og så skal vi gå på tur. Jeg vet ikke hvordan været kommer til å bli. Men som jeg allerede har nevnt, så er jeg helt magisk når det gjelder pakking. Jeg har fått med to vanlige jakker og en regnjakke, tre par sko og gummistøvler – og fire kjoler. Om ikke flere. Alt i en koffert i kabinbagasje-størrelse. Og nå har jeg ikke ramset opp alt jeg har pakket, engang. I morgen har jeg bestemt meg for å ha på et av de søteste plaggene jeg eier. En rosa playsuit med kirsebær på. Fordi hun liker å være litt barn – dette Månebarnet deres.

Men det var ikke så veldig mye jeg hadde på hjertet og skulle dele med dere nå. Annet enn at jeg fikk verdens koseligste kommentar på det forrige innlegget mitt. Av Mannen selv – Alex Atreyu. Hvor han kalte meg sin «tvillingsjel». Det gjorde meg så glad at jeg nesten hylte ut i ren glede, der jeg satt på bussen. Jeg klarte å holde det inni meg. Men det var nære på.

Og her er det jeg egentlig skulle dele med dere. Det faktum at jeg har blitt omtalt som «tvillingsjel» tidligere – av Mannen i mitt Liv. Det skjedde da jeg og Alex var på kino, for ganske lenge siden. Jeg var superstressa, bare av å være i hans nærhet. Han har en voldsom kraft og energi som det har tatt litt tid å bli komfortabel med. Denne dagen var jeg veldig ukomfortabel rundt Himmelmannen. I tillegg til at jeg kjente på et voldsomt røyksug. Og Yeshua må ha skjønt dette. Så det var han – Stemmen i Hjertet – som sa disse ordene:

«Store tvillingsjel. Gå ut og ta en røyk. Og en chill pill!»

Så er det kanskje ikke så vanskelig for dere å forstå, at jeg blir litt forvirret av Alex slash Jesus slash Yeshua – og hvordan de forholder seg til hverandre. Her har vi Yeshua (Stemmen i Hjertet), som kaller meg sin «tvillingsjel». Så kommer Alex og kaller meg det samme. På mange måter kan dette høres ut som et ordentlig trekantdrama. Og ja, Månebarnet er ganske forvirra. Men jeg tror jeg landet på en konklusjon. Som jeg ikke skal dele med dere akkurat nå. Noe mysterie må det være rundt en mystiker. Akkurat.

- Månebarn