21. jul, 2017

Sangen i hjertet mitt

Nå har jeg fartet mye i det siste. Etter to netter hos min venn i det som kan kalles «Gokk», er jeg glad for å være hjemme i egen hybel. Jeg akter å bli hjemme hele morgendagen. Gud spurte meg så fint om jeg kunne avse litt tid til å være alene med ham. Jeg sa selvfølgelig ja. Men at jeg må i butikken i løpet av dagen. Det var greit. Så nå har jeg en date med Han jeg er så heldig å være gift med. Han som faktisk ser på meg som sin brud. Det var få elementer av tvil angående dette. Likevel var det helt fantastisk at den spirituelle mannen jeg snakket med på onsdag, bekreftet at Guden og jeg er et par. Det var det fineste som kom ut av det møtet.

Det ble sagt noe annet fint, også. Jeg er litt redd for å dele det med dere. Men jeg tror jeg skal gjøre det, og krysse fingrene for at familien min ikke setter alle tannhjul i sving for å putte meg på galehus igjen. Kim sa nemlig dette: «Jeg får en sterk følelse av at du er utvalgt, på et vis». Utvalgt til hva, vet jeg ikke selv, engang. Hva dette livet vil bringe; hvorfor jeg dykker ned i galskapens endeløse hav fra tid til annen; hvorfor i svarte huleste heiteste Guden faktisk gjorde meg gal, i utgangspunktet… det er ubesvarte spørsmål. Det er sangen i hjertet mitt, men jeg kan ikke forstå hva teksten betyr. Det er en nydelig melodi, med et kraftfullt refreng. Men hva sangen handler om, det vet jeg ikke. Likevel danser jeg meg fra det ene ja-følelse-fremkallende elementet til det neste. Og elsker vandringen med dette geniale – men gale – vesenet jeg kjenner som selve Universet.

Dagene hos Philip har vært fine. Vi har sett på film og spist god mat. Det er avslappende å være der ute. Lite som skjer, nesten ikke en lyd – foruten vinden i trærne. Og et sporadisk brek fra sauene man kan se fra terrassedøra. I går fikk jeg sittet litt i solen. Men jeg merker kroppen blir kranglete når jeg blir overopphetet. Og jeg kom meg ikke i bassenget. Mest fordi jeg hadde fikset håret tidligere på dagen, og ikke ville gjøre det vått. Ifølge Philip hadde gradestokken i vannet bikket 32. Nå reiser han bort i noen uker, så jeg kommer meg ikke tilbake dit før i midten av august en gang. I mellomtiden skal jeg ut på hytten vår i Østfold. Med valp, selvsagt. Det blir sikkert fint. Enda jeg fortsatt ikke har kommet over at moren min spøkte om å kjøpe pepperkvern til meg i 30-årsgave. Kaller man en nonne en «peppermø»? Nei, man gjør ikke det. At moren min viser så lite forståelse for min ganske unike situasjon, er nok noe av det mest negative jeg opplever i hverdagen. Og når sant skal sies, så er det hun som har vært pådriver de gangene jeg har blitt pasient. I 2010 presterte hun faktisk å si til familien til bestekompisen min at han ikke måtte finne på å henge med meg. Jeg kunne meget mulig komme til å prøve å drepe ham. Dette ble faktisk sagt, men når jeg konfronterer moren min med det, husker hun det ikke, engang.

Men jeg skal ikke slenge dritt. Moren min er nå den hun er. Natt til i går drømte jeg at hun hadde fått seg en tatovering. Det var en tekst av noe slag. Men jeg husker ikke akkurat hva det stod. Natt til i dag drømte jeg om stemoren min, eller bonusmamma, som jeg noen ganger kaller henne. I drømmen hadde hun skrevet sin første bok. Men hva den het og hva den handlet om, det kan jeg heller ikke huske. Jeg drømmer mye om nettene for tiden. Det er for det meste fine drømmer. I samtale med Gud ba han meg kjenne etter, om jeg merker den forhøyede energifrekvensen. Kanskje det forklarer det aktive drømmelivet mitt om dagen. Jeg merker det skal bli deilig å tilbringe kvelden og hele morgendagen med Gud. Så skal jeg prøve å få med meg Arnis i kirken på søndag. Det er alltid så hyggelig!

Da gjenstår det å ønske dere en fin kveld. Her skal stillheten nytes og søvnen ønskes velkommen. Men først må jeg dusje og spise. Hos Philip røykes det inne. Og det merkes på alle klærne jeg har hatt på meg, og på håret mitt. Jeg har fått vasket noen av klærne, så nå er det Månebarnet som skal vaskes. Takk for meg, og takk for at du vil lese bloggen min. Du settes pris på. Gud velsigne deg. Store klemmer fra meg!