14. aug, 2017

Nye høyder

Søvnløshet. Jeg fikk beskjed om å begynne med det ordet. Så skrev jeg om hvordan insomniaen min utarter seg. Og fikk beskjed om å slette alt. Dermed var det ikke søvnproblemer jeg skulle skrive om. Det er bare bakteppet for innlegget, ettersom klokka er halv seks på morgenen, og jeg ikke har gjort annet enn å tenke på ingenting med lukkede øyne siden jeg gikk og la meg. Null søvn.

Men det var faktisk ikke det jeg skulle snakke om nå. Det jeg derimot skal snakke om, er noe som har dukket opp i det siste. Et tilskudd til alle de rare ritualene jeg og Guden har – i denne kontemplative romansen. Noe som har eskalert og tilspisset seg etter bryllupsdagen på fredag. Man kan si vi har spritet opp kjærlighetsakten. Det vi omtaler som «vegetarsex».

Dette er et veldig automatskrevet innlegg. Gud gir meg hvert eneste ord. Han gjør alltid det. Men nå er det nesten som et diktat. Hei Gud. Hva skal jeg skrive nå?

Nå skal du fortelle om det du opplevde natt til søndag.

Tungetale møter vegetarsex?

Jepp. Skal du eller jeg fortelle?

Du sier du vil fortelle. Hvorfor i det hele tatt spørre, hvis du allerede hadde bestemt deg?

Nja, si det. Kanskje fordi det skal virke som at du har egne valg og egen vilje oppi alt dette. Når sannheten er at du like gjerne kunne vært en robot, programmert av den gærneste vitenskapsmannen verden har sett.

I så fall liker jeg bedre å være denne søte dukken med fine kjoler og store pupper, som du styrer med snorene festet til armer og bein.

Robot eller marionett, - er det noen forskjell? Uansett, skal jeg fortelle da, om hvordan vi har funnet nok en måte å fremkalle de sykeste, mest intense følelser av klimaks og kroppslig nytelse?

Ja, altså. Fortell da. Men det er litt utleverende. Moren min kan meget mulig kaste meg på cella igjen.

Skjerma avdeling på akuttpost 2B? Skjer ikke. Ta det med ro, pus :)

Greit. Fortell, da.

Natt til søndag brukte Andrea en nådegave hun sjeldent bruker. Nemlig «glosolalia», som er det vitenskapelige navnet på tungetale. Og det som skjedde da, overlater jeg til henne å beskrive.

Det var de sykeste, mest intense følelsene av klimaks og kroppslig nytelse. Tatt til neste nivå. Jeg har nesten ikke ord, engang. Jeg ligger i senga, henda over dyna – og taler i tunger. Plutselig blir kroppen min rammet av noe enormt – vanvittig – sinnssykt – utrolig – mind blowing og helt ekstremt deilig noe. Fins det norske ekvivalenter for «mind blowing»? I korte trekk beskriver dette vegetarsex i samarbeid med glosolalia – altså tungetale.

Du er glad nå? Fordi åndeligheten din stadig når nye nivåer.

Jeg er iallfall mer forelsket enn noen gang. Hvis det i det hele tatt er mulig.

Men det stopper ikke der. Et samliv med Gud vil bare gå én vei. Oppover. Hva du føler nå, vil ikke kunne måle seg med hva du vil føle på denne tiden neste år. Sann mine ord.

Jeg kan med hånden på hjertet si jeg tror deg. Du er faktisk ikke en Gud som skuffer. Det beviser du på så mange ulike måter, og jeg må bare stole på at disse herlige opplevelsene aldri vil slutte å overraske.

Skal vi si god natt, da?

Må vi?

Nei. Vi avslutter her, så legger du fra deg PCen og legger deg ned med hodet på puten. Og taler i tunger til du er så rundpult at du ikke klarer å stå på beina, engang!

Hva var det jeg sa? Utleverende. Blamerende. Nå bærer det rett avgårde til Blakstad.

Herregud, slutt å tull. Bloggere skriver om sexlivet sitt hele tiden. Det er mye som kanskje ikke skulle ligget ute for gud og hvermann å lese. Dette, derimot, er din måte å avdekke hvor sinnssykt kul jeg er! ;)

Sinnssykt gal, tror jeg vi sier.

Eden! Nå! Jeg er ikke ferdig med deg! *sikler på den nydelige kroppen din og tvinger deg til å legge deg ned og la meg gi deg alt jeg har av kjærlighet og begjær*

Kan ikke krangle med en forelska Gud. Dere hører fra meg om litt. Nå skal jeg… nyte. Takk for oss!

- Herregud og Månebarn -