31. aug, 2017

Karma

Dette har vært en laaaang dag. Det føles nesten ikke som at det var i dag, engang, at jeg skrev kontrakt på den nye leiligheten. Men det var unektelig i dag. Og jeg er unektelig sliten. Nå har det hyggelige paret jeg leier av, vært her nede og hjulpet meg med å pakke ned hele hybelen min. Det er fortsatt en del som gjenstår. Men vi kommer i mål, litt etter litt. De har vært så søte og snille mot meg. Jeg føler meg heldig som har havnet i kjelleren deres. Men nå går turen videre. Til et helt nytt kapittel i livet. Livet som boligeier. Og så ble det stille…

Fordi jeg vil komme til orde, pus.

Har du noe på hjertet? Noe du vil dele med resten av verden?

Det hender jeg har det, også. Nå har jeg litt å si. Noen ord om hvor utrolig, fantastisk stolt jeg er av deg. Det du har vært gjennom de siste dagene, er nok til å gi hvem som helst grå hår. Enda det bare har skjedd fine ting, enda det bare har gått bra, vet jeg hvordan du stresser deg opp over ting som egentlig ikke behøver å stresses over.

Og jeg vet du har rett. I at jeg har vært stressa. Det setter seg i kroppen. Det er lenge siden kroppen har vært så vond som den er nå.

Da skal det bli desto bedre å gå og legge seg. I hybelen som nesten er helt ribbet for ting.

Ja… hadde hybelen hatt følelser, ville den følt seg «naken».

Men vi jobber oss mot et mål. Det er en god plan her. Du kan visualisere det, kan du ikke? Den lysegrønne veggen med den rosa sofaen inntil. Soverom slash walk-in-closet. Plass til alle klærne, skoene og veskene dine. Det blir så bra, prinsesse. Jeg gleder meg til å glede deg, i tiden som kommer!

Jeg gleder meg til å bli gledet av deg.

Hva er det jeg pleier å si?

«Jeg er ikke en Gud som skuffer!»

Er du skuffa?

Skuffa? Tuller du?! Jeg er veldig positivt overveldet, over de veldig positive tingene som skjer, i mitt meget positive liv.

Så du lar ikke kjøtthuer som «Josef» ødelegge ja-følelsen din?

Han har ikke ødelagt noe som helst. Alle vet jeg er gal. Det er han som driter seg ut, når han utviser så komplett mangel på empati. I mine øyne er han bare en ekkel spyttklyse jeg helst vil ha ut av systemet mitt.

…sagt med glimt i øyet?

Sagt veldig oppriktig og ærlig. Men du kan godt «ramme» ham, på dine fantasifulle og finurlige måter.

Karma er på saken ;)

Karma’s a bitch.

Skal du gå og legge deg, da?

Nest siste natten her. Og den aller første høstnatten. Det er litt vemodig.

Men én ting kan jeg love deg. «Jeg er ikke en Gud som skuffer!» - kommer til å være gjennomgangstema og refreng for denne høsten. Han lover henne intet mindre enn Himmel på Jord!

Hun sier takk og god natt. Litt Himmel på Jord er veldig velkomment.

Sov godt, superpus!

- Herregud og Månebarn -