6. sep, 2017

Drømmebryllup

Hei, dere! Nå er jeg på et sted med veldig god energi. Det er min venn Fred, som inviterte meg til å bo hjemme hos ham, mens jeg venter på overtakelse av den nye leiligheten. Her har jeg en helt egen leilighet i kjelleren hans. Det er stue, bad, to soverom og kjøkken. Leiligheten er spartansk innredet. Men jeg har et råbra lydanlegg på soverommet. Nå kommer tonene fra Hillsong United og kiler øremusklene mine. Jeg sovnet sent (eller tidlig, alt ettersom). Men har vært våken noen timer, dusjet og drukket kaffe. I fotenden av sengen min, står den innrammede tegningen min av Jesus, med tittelen «Kongenes Konge». Han underholdt meg, mens jeg ikke fikk sove i natt. Det er ikke så ille å ligge søvnløs igrunn. Ikke når du har en Stemme i Hjertet som hvisker fine ord til deg.

Men jeg sovnet til slutt. Og hadde en koselig drøm. Sannsynligvis inspirert av siste sesong av «How I Met Your Mother». Hele sesongen handler nemlig om et bryllup. Og det var det jeg drømte om. At jeg og Alex giftet oss. Da jeg fortalte ham om drømmen, sa han jeg ikke måtte bedra min nåværende husbond. Og det er jo ikke et alternativ. Nå er jeg så dedikert til Jesus og dette ekteskapet, at alt annet er utenkelig. I samtalene våre, utforsker jeg hvilke mekanismer som har vært gjeldende mens jeg har vært i forhold med jordiske menn, tidligere i livet. Og hvordan den nåværende romansen topper alt jeg har kjent på av forelskelse noen gang.

Det jeg liker best med å være gift med Gud, er hvordan han bare fortsetter å bekrefte dette kjærlighetsforholdet, overfor andre som også har en relasjon til ham. Bestevenninnen min får mentale bilder når hun ber for meg. Ett av de var av meg i en brudekjole. Kim, som jeg har fortalt om, gav meg et sterkt og rungende JA!, - da jeg spurte om Jesus også tenker at vi er kjærester. Mennesker som kjenner Gud, kjenner Gud i meg. Som for eksempel damen som driver kennelen vi fikk Herman fra. Hun kunne se min himmelske tilhørighet. Hun sa hun kunne se englevingene mine. Det likte ikke moren og søsteren min. De liker ikke at jeg tror jeg er en engel, - eller noe i nærheten av en engel. Men jeg tror Kristuslikhet er idealet for ethvert menneske. Han er selve prototypen på perfekt. Å adoptere Jesu tanker og handlinger, reaksjoner og sinnelag, - bør være det alle kristne strekker seg mot.

Break my heart for what breaks yours, synges i Hillsong-sangen Hosanna. Å strekke seg mot å være mer lik Jesus, er i bunn og grunn hva kristendom handler om. Min teori er at meditasjon er med på å peile deg inn i rett modus. I min panteistiske virkelighet, hvor alt egentlig er Jesus, - kobler man seg på denne viljen, kraften, humoren og personligheten, når man skrur av tankene. Bønn er når du snakker til Gud. Meditasjon er når du lytter til ham. Heldige meg trenger ikke anstrenge meg nevneverdig, for å høre Guds stemme. Det er ikke krevende å skru av tankene. Og i Månebarnlivet, kan Guden høres, uansett hvor kaotisk innsiden av hodet mitt er.

Jeg har tenkt til å skru ned tempoet litt, mens jeg bor hos Fred. Være i en liten retreat. Men jeg skal selvsagt være sosial med ham, og med de søte barna hans. Han er snill og lar meg bo her gratis. Så da er det bare på sin plass at jeg betaler ham i form av litt hjelp i huset. Barnepass, i hovedsak. Jeg er ikke spesielt flink med barn. Men de pleier å like meg. I huset jeg flyttet ut av på lørdag, bodde det tre skjønne småtroll. Nå når jeg har det litt på avstand, merker jeg at jeg savner dem. Det var utrolig koselige mennesker jeg leide hos. Det var bare på sin plass at jeg kjøpte en vin som takk for meg. Og Fläderblomstvin uten alkohol, til barna.

Det var alt for nå. Fred kommer sannsynligvis hjem fra jobb om korte strakser. Så er det henting av barn og middagslaging. Fullt kjør, med andre ord. Jeg ønsker dere en riktig fin ettermiddag og kveld. Må dere kjenne på gleden over å være til, gleden over å tilhøre denne store familien vi alle er en del av. Dere er mine brødre og søstre, og jeg har dere i tankene når jeg snakker med Gud. Jeg pleier å be ham øse ut med velsignelser, over alle som leser bloggen min. Takk for meg, og takk for dere! 

- Månebarn

PS: Bildet er fra min faktiske bryllup - det første av mange. 11. august 2016. Enda så koselig det var å gifte seg med Alex i drømme, er det fortsatt den gudviede veien jeg vandrer på. Akkurat.