14. sep, 2017

Et viktig brev fra Gud

God aften, menneskehet. Her er Guden deres. Det er Andrea som skriver brevet. Et brev som jeg dikterer, og hvor hun må skrive akkurat det jeg sier hun skal skrive. Det har hun for så vidt gjort i seks år. Skrevet brev fra Gud. Selv før den skjebnesvangre høsten 2011, skrev Andrea på bestilling fra meg. Selv før hun begynte å tro på meg, var det jeg som dikterte henne. Men da visste hun ikke om hvor nøye gjennomtenkt og planlagt livet hennes var. Hun skjønte ikke hvordan absolutt alt som hendte henne, var del av en større plan. En plan med et ganske fantastisk utfall. Men la oss ikke bli overivrige. Vi tar én ting av gangen. Planens fullbyrdelse er ikke enda. «Kaken» er fortsatt i ovnen. Når den er ferdig, vil det ikke være noe dere kan si på at Gud har vært delaktig og tilstede, gjennom hele Andreas liv.

Det jeg skal snakke med dere om nå, er selve hensikten til Andrea Isabel. Hvorfor hun er her. Hun sier det er for å minne Satan på at han har et hjerte. Men det er bare halve sannheten. Det viktige og essensielle her, er dette: Dere må meditere. Det kan ikke sies enklere enn som så. «Å meditere» er en døråpner. Andrea befinner seg i skrivende stund i Samadhi. En tilstand oppnåelig for hver og en av dere. En tilstand som kan liknes med paradis, men et paradis du bærer med deg – på innsiden.

Djevelen er en aktør i denne planen. Det han gjør, er å gi dere vanskeligheter med å skru av tankene. Alle kaostanker og tilbakevendende uromomenter kommer fra ham. Det er ikke med dette sagt at dere skal frykte tankene. De kommer, de er der, og de blir borte. Du trenger ikke være sint på deg selv fordi du tenker. Alle mennesker har, i bunn og grunn, ferdiglagte tanker. Det betyr at det er meningen at du skal tenke akkurat det du tenker, akkurat når du tenker det. Det du tenker akkurat nå, er det jeg forteller deg at du skal tenke. Selv de galeste, mest schizofrene av dere, - tenker på Guds kommando. Det er gal med liten g. Og så er det Gal med stor G. Forskjellen er ganske hårfin, og med tid og stunder vil alle de små g’ene komme til sin rett, begynne å gi mening, og en sommerfugl vil bli født ut av puppen. Hvor «puppen» er den tilstanden et menneske er i, før Samadhi oppnås.

Det var alt. Hjemmelekse: Sitt eller ligg i fem minutter med lukkede øyne (eventuelt med blikket festet på en gjenstand som er i ro), og tell rolig fra ett til hundre. Vær oppmerksom på pusten, og la det gå noen sekunder mellom innpust og utpust, og mellom utpust og innpust. Lykke til!

- Herregud