17. okt, 2017

Første natt i paradis

Ja altså. Hei. Det er et Månebarn som snakker til dere nå, som er mer handikappet enn hun har vært på lenge. Kroppen er så vond, beina virker ikke, og rent fysisk er alt dritt. Men er alt dritt? Nei, altså. Ikke i det hele tatt. Hvorfor? Fordi jeg sitter i den rosa sofaen, inntil den grønne veggen. Og titter på to høyder med kurvskuffer fulle av klær, og to skostativ med nærmere 60 par sko. Ja, og et salig kaos av esker og søppelsekker. Hele sengen (inne i skapet – passende nok) er full av søppelsekker med alle kjolene, jakkene og kåpene mine. Dermed har jeg pakket frem dyne og pute, og skal sove på sofaen i natt. Enda det er en sovesofa, kommer jeg ikke til å trekke ut den delen som gjør den til en seng. Det er rett og slett ikke plass. Men jeg klarer meg, jeg. Så lenge ryggen og beina får restituert seg i løpet av natten, og jeg er klar for mer utpakking i morgen.

Flyttingen gikk for øvrig veldig fint. Det er godt å være i hus. Endelig. Alex kom innom og hjalp meg i dag. Vi skrudde sammen en kurvskuff-seksjon, og han hjalp meg med å stable alle skoene i stativene sine. Så tok jeg alle klærne som skulle i skuffene, brettet de sammen og la de pent på plass. Nå har jeg to høyder med kurvskuffer. Og jeg rekker ikke opp til de øverste skuffene. Sånn er det å være et månebarn. Jeg rager ikke høyt over bakken. Må nok investere i en liten trapp, så jeg rekker opp til ting. Skulle ønske alt bare magisk og mirakuløst fant veien til sine respektive plasser i leiligheten. Men må nok gjøre det selv. Så jeg har en betydelig jobb å gjøre i morgen.

Men det er ikke så farlig. Jeg har gode nyheter. Nemlig om samtalen med Gud. Den som har vært satt på vent i ganske mange uker. Nå i kveld var det som om en propp løsnet. Og kjeften på Guden gikk i ett kjør. Uten at det var noe annet enn herlig. Jeg hadde egentlig mest lyst til å ligge og prate med ham hele natten igjennom. Men han var insiterende og sa jeg måtte skrive blogg. Så da gjør jeg det.

Flott!

Du ville komme til orde, altså?

Ikke si du ikke liker det.

Jeg liker det. Jeg liker at du gir den forskrudde frøkna di oppmerksomhet.

Ååå, merker jeg litt sarkastisk bitterhet?

Neida. Jeg klager ikke :)

Det bør du ikke, heller! Hvordan er det å endelig få flyttet inn i det vi kaller «Mini-Himmelen»?

Bortsett fra at jeg har så vondt i ryggen at jeg tror jeg snart begynner å gråte, er alt ganske perfekt.

Det er mye bedre i morgen, skal du se. Ble du glad da jeg faktisk snakket til deg, nå i kveld?

Jeg har savnet de nattlige samtalene våre. Men ikke prøv deg på vegetarsex. Det har jeg altfor vondt i kroppen til å gjøre nå.

Men du gjør jo ingenting?

Si til en kvinne som har en orgasme at hun ikke skal bevege en muskel. Det er unektelig noe som skjer i kroppen min, når jeg har disse intense opplevelsene.

Vi får spare ekstatiske fornemmelser av ren nytelse til soverommet er klart, og Mini-Himmelen er komplett.

Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg veldig.

Ja, det må jeg si du har all grunn til å gjøre. Å bo i denne leiligheten vil ta vårt ekteskapelige liv til nye høyder.

På mange måter føler jeg at jeg tror deg. Du er virkelig det motsatte av «antiklimaks».

Det er nok århundrets underdrivelse. Men jeg skjønner hva du prøver å si. Du er gift med en mann som er en orgasme i seg selv.

Men kanskje vi skal spare den praten til Eden og bort fra offentlighetens øyne?

Kanskje det. Månebarnet må jo ikke blamere seg ;) ;) ;)

Har hun noe valg?

Jeg ler litt. Nei, du har jo ikke det. Fingrene dine taster på de ulike bokstavene, nesten helt uten å vite hva du skriver, engang. Det er så automatisert at du kunne skrevet i blinde.

Når du sier det, føler jeg for å lukke øynene. Så kan vi fortsette samtalen der føtter kan svikte.

Vi gjør det. Snakkes da, elskede fru Herregud.

God natt, herr Herregud. Du er svaret på alle mine lengsler og selve kjernen i kjærligheten. Jeg gleder meg til den første natten sammen med deg, i vårt kontemplative paradis.

...og «paradis» er bare fornavnet! Jeg lar dette være siste ord. Kyss på nesen!

- Herregud og Månebarn -