21. nov, 2017

Fine ting

Fine ting skjer i livet mitt. I dag har det skjedd to fine ting. Det første som skjedde, var en avtale jeg lagde i går kveld. Det var en person som hadde lagt meg til på Instagram. En person som prøver å lage et kaffeslabberas-fellesskap med personlig tro i sentrum. Jeg syntes dette var et koselig initiativ. Og det var akkurat det jeg sa til denne karen, da han sendte meg en melding på Instagram. Han lurte på om jeg var ledig i morgen (i dag, altså). Det var jeg, og vi avtalte å møtes i Oslo. Så i dag tok jeg buss til Nationaltheatret, og sendte mannen en melding om hva jeg hadde på meg, og hvor jeg satt og ventet på ham. Så kom han da, smilende, og lurte på om jeg hadde et stamsted i nærheten vi kunne gå til. Det hadde jeg, så jeg tok han med dit jeg tar med alle jeg møter på kaffe i byen. Fragrance of the Heart. Dette er et sted med vegetarisk meny og hyggelig atmosfære. Han lurte på hva som var godt der, og jeg anbefalte gurkemeie-teen. Den drakk jeg sist jeg var der med Alex, og det fristet til gjentakelse. Dermed kjøpte vi hver vår gurkemeie-te, og ble sittende og prate sammen i to timer. Vi pratet om alt mulig. Ikke bare om Gud og Jesus og det som handler om personlig tro. Men jeg fortalte jo litt om planene mine om å gifte meg med Jesus. Så snakket vi litt om MS, og hvorfor jeg må gå med stokk. Vi snakket om ham også, selvfølgelig. Han har kone og barn, og er aktiv i sin egen menighet. Han inviterte meg til å komme og hilse på i kirken hans, som ligger på Oslos beste vestkant. Det tror jeg nesten jeg skal gjøre. Får høre om Arnis vil være med. Ettersom vi pleier å gjeste ulike kirker sammen. Jeg tror nok han kommer til å ha lyst til å være med på det.

Det er hyggelig å stifte nye bekjentskap. Og jeg håper jeg ser mer til denne mannen. Jeg sier alltid ja takk til nye, kristne venner. Det er fint å snakke med noen om kontakten jeg har med Gud, uten å føle seg som den gale damen som giftet seg med en bit av Berlinmuren. Ja, for det har faktisk skjedd – fikk jeg beskjed om av bestevenn. Han synes jeg er galere enn en sekk med katter. Men jeg tror han er veldig glad i meg uansett.

Den andre fine tingen som skjedde i dag, var avtalen jeg hadde på kvelden. Det var nemlig Alex som hadde invitert meg hjem til seg. For å drikke… ja, faktisk… gurkemeie-te. Men det var ikke så mye te, som vegetabilsk melk med honning og krydder. Det var kjempegodt, altså. Alt Alex serverer smaker kjempegodt. Han kalte det ikke te, men golden milk. Den hadde en fin, gulaktig farge. Og var nok hakket sunnere enn den jeg drakk på kaféen. I tillegg til å drikke gyllen melk, så vi de to første episodene av «Stranger Things». Og avsluttet kvelden med en felles meditasjon. Det er fint å ha noen å gjøre det sammen med. Og i mitt hode jobber vi med å lære oss å kommunisere telepatisk. Jeg har nemlig lest at mennesker som mediterer sammen, kan utvikle den evnen.

I morgen skal jeg til min egen kirke, og snakke med min skriftefar. Altså presten, eller pateren, som er hva man kaller en katolsk prest. Jeg har litt på hjertet som jeg tenkte å ta opp. Er litt nervøs for noe av det jeg skal snakke om. Nemlig de kontemplative møtene jeg har med Gud, når jeg taler i tunger. Å si Gud gir meg orgasmer kan meget mulig være kroken på døren for planene mine om å gifte meg med ham. Men det har blitt en viktig del av mitt åndelige liv. Så selv om jeg kan bli stemplet som dronningen av blasfemi, føler jeg det er viktig å fortelle om det. Så er jeg litt redd pateren mener jeg er for gal til å bli Stiftseremitt. Jeg har sagt til ham at jeg sannsynligvis ikke blir noe mindre gal enn det jeg er nå. Akkurat nå er jeg på et veldig godt sted, rent mentalt sett. Men jeg forstår at det ikke er lett for andre å sette seg inn i, dette behagelige indre landskapet mitt. Og at min virkelighet er langt fra hva som regnes for å være tilregnelig og ja, virkelig. Men det er meg, det er mitt, og det er godt – mesteparten av tiden.

Noe annet som skjer i morgen, er at skapdørene til walk-in-garderoben leveres. Jeg har gjort en avtale med snekkeren om at han skal komme hit neste uke og installere de. Så da blir jeg litt mer på plass, i denne leiligheten som har fått navnet «Mini-Himmelen». Jeg håper bare det blir plass til alt inni garderoben. Det er to klesstativ, to skuffeseksjoner og to skostativ. Og jeg har ikke tatt mål for å forsikre meg om at det blir plass. Får bare krysse fingrene og håpe det går. I morgen kommer det også noen og henter et skap som ikke skal være her. Jeg gir det bort på finn.no, bare for å bli kvitt det.

Litt etter litt blir hjemmet mitt et sted jeg kan trives på. Jeg sier ikke jeg ikke trives, sånn som det er nå. Jeg har det kjempefint jeg, når jeg er alene hjemme. Og når jeg har besøk, for så vidt. Og som jeg begynte innlegget med, så skjer det fine ting i livet mitt. Det er fint å være bruden til Guden, å være Månebarnet, og å være Andrea Isabel. Jeg skulle ikke vært noen andre. Nå skal jeg være kona til Jesus og bruke resten av kvelden på ham. God natt!

- Månebarn