6. des, 2017

Dronning

Nå har det skjedd noe. Noe fint. Noe ekstremt fint. Noe som kan regnes for å være ikke bare et kakestykke. Men hele bløtkaken. For noen uker siden var det en leser som lurte på hva jeg ville tenkt, dersom Jesus selv begynte å kommentere på innleggene mine. Jeg svarte at det hadde vært sinnssykt kult. Men at jeg ville vært usikker på om jeg hadde trodd det faktisk var Jesus. Men ja, nå har det skjedd. En person med alias «JC» kommenterte de to siste postene her på JesusogKristus. Veldig koselige kommentarer, begge to så oppløftende at alle mine tvilstanker forsvant. For ja, jeg tror faktisk det var Jesus. Men en Jesus fra Liberia? Nei, nå ble jeg veldig spent og nysgjerrig.

Husker dere jeg fortalte om samtalen med Jomfru Maria under retretten i helgen? At hun gav meg en beskjed før kontakten ble brutt. En beskjed som i utgangspunktet skulle være en hemmelighet. Vel, den beskjeden får jeg nå lov til å dele – i lys av den ene kommenteran «JC» gav meg.

Han avsluttet nemlig kommentaren med ordene: «Sleep well my future queen!» Og hva var det Maria sa, da jeg i samtalen kalte henne Himmelens Dronning? Hun sa nemlig dette: «Du må gjerne se på meg som en dronning. Men sannheten er jo at det er hun som er gift med en Konge, som bærer den tittelen.»

En annen morsom detalj, er at en halvtime tidligere, ba jeg til Gud om å få en kommentar fra Jesus på bloggen. Den virkelige Jesus. Instant bønnesvar, med andre ord. Jeg fikk i tillegg ikke bare én kommentar, men to! Han sier han ikke er en Gud som skuffer. Jeg er det motsatte av skuffet akkurat nå. Og kjenner den metafysiske kronen er innen rekkevidde.

Og det var alt. Jeg er så trøtt at jeg nesten stuper. Og enda det sikkert er lenge til jeg sovner, vil jeg tenke på det faktum at Jesus kalte meg sin «future queen», mens timene går og søvnen sakte, men sikkert, banker på. Kanskje drømmer jeg at jeg får en høyst fysisk krone på hodet. Og den guddommelige fullmakten jeg har blitt lovet.

God natt til verden. Klem fra deres fremtidige dronning!