3. feb, 2018

Prøvd meg som healer

God aften. Jeg har ikke glemt dere, altså. Har bare hatt litt lite inspirasjon til å skrive blogg. Men her kommer det noen ord fra meg, en lørdagskveld. Jeg har hatt et koselig besøk i dag, av en kar jeg har kjent i noen år. Han heter Markus. Det er alltid hyggelig å henge med Markus. I dag spurte han om jeg ville prøve å gi ham en healing. Så da prøvde jeg på det. Jeg visste ikke hva jeg drev med. Men begge to kjente at det var noe som skjedde. Jeg kjente på noe i nærheten av den energiballen som karakteriserer Qui Gong og Thai Chi. Markus sa han følte seg oppkvikket, da jeg var ferdig. Jeg har nok det som skal til for å drive med healing. Tror jeg bare trenger litt formell opplæring. Om jeg i det hele tatt føler healing er noe jeg skal drive med. Jeg har ikke helt tatt stilling til det, annet enn at jeg vet det ikke står på evnene.

I morgen utforsker jeg et annet aspekt av gudsrelasjonen. Jeg skal delta på et «kurs i mediumskap og kanalisering». Enda jeg ikke tror jeg egentlig trenger noe kursing, følte jeg at dette var noe jeg skulle bli med på. Kurset holdes av en healer slash medium jeg har møtt noen ganger, som jeg liker veldig godt. Tror det kan bli en god opplevelse. Dessuten var jeg heldig, og fikk en meget god pris. Hvis ikke kunne jeg ikke gjort det. Enda jeg har en direkte kontakt med Gud, har han enda ikke gitt meg de nødvendige lotto-tallene, slik at jeg blir mangemillionær. Ikke at det er et stort savn. Jeg har så jeg klarer meg. Og jeg har en sjokoladepizza i fryseren. Så da er lykken komplett.

*steker sjokoladepizza*

I går fikk jeg noe jeg har savnet ganske lenge. Nemlig gardiner. Så lenge jeg har bodd her i Mini-Himmelen, har jeg sittet på display i stua, for nabohuset som ligger i skråningen over meg. Det har ikke plaget meg nevneverdig. Annet enn at jeg har vært nødt til å kle på meg på badet, etter å ha tatt en dusj. Nå kan jeg faktisk gå fra dusjen til walk-in garderoben, uten klær. Så skal jeg ikke si det er et stort behov for meg, det å gå naken rundt i leiligheten. Men gardinene gjør faktisk at det er varmere her, også. Likevel sitter jeg fullt påkledd. Og venter på sjokoladepizzaen i ovnen.

*tar ut sjokoladepizza* *spiser sjokoladepizza*

Det var en fin start på kvelden. Nå er jeg mett i magen og lett til sinns. Men det går veldig opp og ned for tiden. Hvor «ned» ofte er tilstanden jeg er i rundt 06:00, etter å ha ligget hele natten og ventet på søvnen. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig for meg. Og i søvnløsheten forbanner jeg Hafslund som påtvinger meg en elektrisk dings som muligens er grunnen til at jeg ikke får sove. En såkalt smart meter. Jeg skal ikke skrive så mye om all angsten jeg har for denne dingsen. For da gir jeg angsten grobunn – og i mitt hode disponerer jeg meg for flere av skadevirkningene når jeg tenker negativt. Dermed forestiller jeg meg heller at jeg er pakket inn i en kokong av gull. Og at ingenting kan skade meg.

Enda det er irriterende å ikke få sove, er det litt koselig, også. Jeg har fine møter med Gud. Jeg synker ned i Gud, og gjør egentlig ikke annet enn å meditere i store bolker av tid. Så bryter jeg opp øktene med litt skriving i Bønneloggen og en episode av en serie jeg driver og ser på. Det er bare når jeg har avtaler tidlig på dagen, at insomnia er noe i nærheten av seigpining. Når jeg ligger der, time etter time, og ser minuttene bli færre og færre, frem til jeg stå opp. Da kan jeg forbanne både Hafslund og Gud. Fredrik sa noe fint her om dagen, da vi snakket om min sviktende evne til innsovning. At han tror jeg egentlig ikke trenger så mye søvn – rett og slett fordi jeg er så spirituell. Den tanken har jeg jo tenkt flere ganger. Og det kan medføre riktighet. Likevel liker jeg å sove. Det er en av favorittaktivitetene mine.

En annen aktivitet jeg liker, er å tegne. Nå har jeg et bilde i hodet jeg tenkte å prøve å få ned på papir. Kanskje klarer jeg å bli ferdig med det i dag. Hvis jeg blir fornøyd nok med resultatet, er det en god sjanse for at dere får se. I mellomtiden håper jeg dere har en strålende lørdagskveld. At dere kjenner på gode følelser. Dere er i bønnene mine, og jeg ønsker all Himmelens velsignelser over livene deres. Store klemmer fra meg!