4. feb, 2018

Oasen i isødet

Denne dagen har vært som en oase av sommer, i en karrig og isete vinter. Jeg har, som jeg fortalte om i går, vært på et kurs i mediumskap og kanalisering. Kurset ble holdt av en mann som virkelig har en fot innenfor de himmelske rekker. Han heter Kim. Jeg liker Kim veldig godt. Det var helt utrolig å delta på dette arrangementet. Mye fordi Kim bare bekreftet alle de tingene Guden pleier å fortelle meg. Det ble med andre ord ikke sagt så mye jeg ikke har hørt før. Men det å høre et annet menneske si tingene – og ikke en stemme i hodet – gjorde denne dagen helt fantastisk. Akkurat hva som har blitt sagt, tror jeg faktisk jeg må kontemplere over. På stående fot husker jeg veldig lite. Noen ganger har jeg ikke hukommelse for fem øre. Men jeg vet at sjelen husker, sjelen vet. Jeg må nok ha et møte med sjelen min og Gud, i Bønneloggen, for å bearbeide de fine tingene fortalt meg av Gud, gjennom Kim.

Vi var faktisk bare to deltakere på kurset. Jeg synes det var midt i blinken. Da fikk Kim tatt seg god tid på hver enkelt av oss. Og jeg slet ikke med prestasjonsangst som ofte kommer, når jeg skal snakke høyt foran flere mennesker. Den andre deltakeren var en veldig hyggelig mann. Jeg er glad jeg kunne dele denne opplevelsen med ham. Dessuten fikk jeg en klem av ham, da vi skulle gå hver til vårt. Han sa han skulle sjekke ut bloggen min, som var blitt tema i seansen. Jeg sa han bare trengte å søke på «Gud og hans brud», så ville den dukke opp i søkeresultatet.

Akkurat nå føler jeg meg veldig mye som bruden til Guden. Maria Magdalena var også et tema, i de kanaliserte ordene til Kim. Det er sikkert delte meninger om dette; men jeg er bombesikker på at Jesus Kristus og Maria Magdalena var kjærester. En film jeg gleder meg veldig til, er en som handler om nettopp denne kvinnen – og hva hun var for mannen Jesus, for 2000 år siden. Jeg har nærmest tvunget Alex til å være med å se den, når den kommer på kino. Kvinnen som både har blitt fremstilt som en skjøge, og som besatt av syv demoner. Det er noen av de som former og skriver historien som har litt imot kvinner, føler jeg. Jesus selv omgav seg med flere kvinner. En uting på den tiden. Og kvinnen som var viktigst for ham (foruten hans mor) har gått over i historien som et ludder. Det er noe som ikke stemmer her.

Det er generelt en ubalanse mellom den feminine og maskuline energien i Universet. Skal man se det med religiøse øyne, kan man forklare det med at han som motarbeider Gud og hans hær, virkelig ikke liker kvinner. Visste dere forresten at Adam hadde en kone, før Eva ble skapt? Hun het Lilith. Lilith har blitt fremstilt som mor til alle demoner. Men det eneste hun gjorde, var å forvente å være Adams likeverdige, å ha like mye hun skulle ha sagt. Dette likte ikke Adam. Dermed forlot Lilith Paradiset. Og Adam forlanget å få en ny kone – en han kunne herse med og bestemme over. Så da tok Gud det ene ribbeinet hans, og skapte Eva. En kone som skulle være underdanig sin mann og plasseres hakket under ham på rangstigen. Og Lilith, som Maria Magdalena, har fått en uriktig bakgrunn og historie.

Enda jeg føler jeg er veldig gift med Gud, at han er en romantisk interesse, er det ikke til å komme utenom at han også er en Pappa med stor P for meg. Det er litt sært å være forelska i Pappaen sin. Jeg sitter og hører på «Your Daily Mix», en datalaget spilleliste på Spotify, basert på de eksisterende spillelistene mine. Det er bare kristne sanger på akkurat denne. Men midt inni der, kom noe litt annet: «Skuddsikker» av Trygve Skaug. Dette er egentlig en sang fra en pappa til sin datter. Sett i lys av alle de andre sangene, som handler om Jesus, bestemmer jeg meg for å tenke på denne som en sang fra min himmelske Pappa, til meg – hans datter. Bildet her er hentet fra YouTube-videoen. Verdt å sjekke ut, hvis du er interessert i små, subtile drypp av gudsnærvær i livet til Månebarnet. Er det ikke derfor du kommer inn her og leser disse ordene, kanskje?

Nå håper jeg alle har hatt en kjempefin helg. Jeg nyter kvelden her hjemme, trygg, varm og tilfreds. Ja, dette ble sagt i dag – av Kim. At ingenting fælt kan ramme meg. At jeg er pakket inn i et hvitt, beskyttende lys. Det tangerer det jeg aktivt prøver å visualisere. Nemlig kokongen av gull. Den som skal holde skadelig elektromagnetisk stråling ute. Kim tipset meg også om noe jeg kan kjøpe, som skal beskytte mot stråling. Jeg tror han kalte det orgonitt. Jeg skal hamstre orgonitt. Så lever jeg kanskje lenge nok til å skrive min første bok. Som også ble nevnt, i kanaliseringen i dag. Nå må jeg snakke med Gud, om hva han fortalte Kim om meg. Kanskje deler jeg mer av det med dere. Og kanskje ikke. Dere er uansett velkomne til å følge meg videre!

- Månebarn