7. apr, 2018

Oppgradert

Jeg fikk litt dårlig samvittighet. Fordi jeg nedprioriterer å melde fra om hvordan jeg har det, hva jeg driver med, hva som skjer. Når jeg har noen minutter for meg selv, er jeg enten opptatt med alt annet, eller jeg er for trøtt til å skrive til dere. Men så er jeg jo takknemlig for at dere fortsatt er her, at dere utrettelig besøker JesusogKristus.com, i håp om ord fra meg. Dermed skal jeg skrive litt mer utfyllende. Ikke bare at jeg har det så fantastisk bra. Men hvorfor jeg har det så bra. So here goes!

Vet dere at jeg har en magisk PC? Det høres sikkert rart ut. Men jeg har en sånn superbillig minilaptop med tilsvarende diskplass. Den er gullfarget. Det er ikke viktig for sammenhengen, altså. Det som er interessant, er at jeg den ene dagen kan ha noe i nærheten av full harddisk, og alt går supersakte. Så klager jeg litt til Gud og sletter et par bilder jeg ikke trenger. Og neste gang jeg sjekker, har jeg plutselig 2 gigabyte ledig plass. Hvorfor skriver jeg om dette? Nei, jeg vet ikke. Just making conversation.

Så skal jeg fortelle om en annen artig kuriositet. Jeg og Alex snakker mye sammen på messenger. Vi passer alltid på å si «god natt» til hverandre, for eksempel. Så har det skjedd, oftere og oftere, at en spesiell kombinasjon av emojis har dukket opp, som perler på en snor. Jeg skriver «god natt» eller «natta». Så foreslår mobilen å poste to små, røde hjerter. Etter disse, kommer ett enkelt rødt hjerte. Så kommer det ett oransje, ett gult, ett grønt og ett blått. Etterfulgt av et «yin/yang»-symbol. Jeg har så godt som aldri brukt det siste symbolet. Jeg var ikke klar over at det fantes et slikt, engang, i messenger. Men noen – jeg sier ikke Hvem – medvirker her. Og jeg sier jo «god natt» eller «natta» til andre også. Denne kombinasjonen av emojis dukker bare opp i samtale med Alex.

Hvorfor skriver jeg om dette, da? Nei, jeg vet ikke. Fordi Guden ikke gir meg noe valg. Jeg har plenty av andre ting å skrive om. Det skjer veldig mye i livet mitt nå. Både på det indre og det ytre plan. Enda jeg sikkert kunne ha skrevet om alt som har skjedd, fysisk, den siste tiden, føler jeg det er viktigere å rapportere om hvordan mitt indre har forandret seg, de siste dagene. Man kan på alle måter kalle det en oppgradering, som jeg var inne på i går. Jeg skal prøve å forklare.

Dere er kjent med chakraene? Er dere ikke det, kan jeg fortelle at dette er de syv «kraftsentrene» i kroppen. Energiknutepunkter. Mye lidelse, både fysisk og psykisk, skyldes ubalanse i chakraene. Mennesker har normalt sett hatt syv av disse. Men mange fra den yngre generasjon har bare tre. Og de aller yngste, har ikke flere enn ett. Hjertechakra. Så er det mange voksne som har klart å oppgradere sin egen energi, slik at de nå bare har tre av disse knutepunktene. Ja, det fins voksne med bare ett chakra, også. Men de fleste i de eldre generasjonene er ikke født slik. De har blitt forvandlet. Larven, som lenge var en puppe, har nå kommet ut av kokongen. Mange av oss har rett og slett blitt sommerfugler.

Og jeg tror jeg tilhører denne kategorien. Hjertechakra har fargen grønn. De siste dagene har vært i den grønne fargens tegn. Uten at jeg har fått det bekreftet, tror jeg at jeg nå kun har ett aktivt chakra. At hjertechakra har overtatt fullstendig. Den oppgraderingen mange betaler i dyre dommer for å få gjort, har skjedd helt naturlig hos meg. På tirsdag satt jeg på kafé med Alex. Sånn cirka hver eneste gang det har klødd i nesen min, og jeg har sluppet ut et nys, har de kommet i par. Gjennom hele livet. Men akkurat da jeg satt der med Alex, kom det bare ett nys. Og idet dette skjedde, holdt jeg opp én finger. Hver eneste gang siden tirsdag, har det også bare kommet ett nys. Skal jeg legge vekt på dette? Nei, men det er jo litt rart. At nysene går fra å alltid komme i par, til å komme enkeltvis. Akkurat på samme tid som jeg føler jeg plutselig fungerer på ett enkelt chakra.

Ja, på det rent fysiske plan har jeg en veldig interessant avtale i morgen. Husker dere mannen jeg snakket med på Langfredag? Vennen til Kine som hadde så mange spørsmål. Spørsmål jeg helt uhindret og uhemmet klarte å servere fornuftige og forståelige svar på. Jeg skal møte ham i morgen. Han tok kontakt og lurte på om jeg ville møtes igjen. Og selvsagt ville jeg det. Kanskje er dette et nytt vennskap. Jeg skal iallfall ta kontakt med Kjernen min – som er Jesus – og be ham jobbe hardt og aktivt med mannen, så ordene mine faller i god jord. Det håper jeg for øvrig for dere også. At disse skriveriene gjør dere godt, og at dere også kan bli vakre sommerfugler, forvandlet i Guds bilde. Det er min bønn!

- Månebarn

(Bildet er forresten fra samme kveld som det forrige jeg postet. Gamle-gamledager!)