8. apr, 2018

Hjertet er grønt

Å kommunisere sannhetene mine så det gir mening for de helt uten kjennskap til Gud og det åndelige, er en morsom og spennende oppgave. Jeg gjør det med glødende hjerte og brennende iver. Det er iallfall det jeg har gjort i dag. Jeg har sittet lenge på kafé med en oppgående og interessant mann. Ja, jeg nevnte jo i går at jeg skulle treffe ham. Samtalen ble god. Men jeg tror det er en lang vei å gå før mannen med hånden på hjertet kan si han elsker Gud. Likevel sår jeg frø. Frø det er opp til Guden å vanne. Mitt arbeid i bønn er nok også utslagsgivende. Jeg ber mye om dagen. Jeg ber, og jeg får svar. Universet svarer på sin fantasifulle måte. Eller jeg får konkrete svar fra mennesker jeg kjenner; mennesker som også har en direkte dialog med nevnte univers.

Ett av svarene kom i dag, på en chatmelding. I går kveld, mens jeg skrev om «oppgraderingen», tok jeg kontakt med en synsk healer jeg kjenner. Jeg spurte om jeg fikk lov til å stille ham et spørsmål, som han skulle kanalisere svaret på. Det var først da jeg satt på kafé nå i dag, at Kim svarte. Han sa det bare var å spørre, så skulle han lytte til Gud og videreformidle det han fikk beskjed om. Dermed spurte jeg om det medførte riktighet at jeg nå bare har ett chakra. Kim spurte Gud, og Gud svarte at ja, dette stemmer. Du er nå kun styrt av Hjertechakra. Jeg takket, og spurte om Kim ville jeg skulle betale noe for svaret. Det takket han nei til. Men at jeg gjerne måtte fortelle folk jeg kjenner om ham og arbeidet hans. Noe som var litt artig, var at idet denne meldingsutvekslingen foregikk, var mannen jeg satt på kafé med, inne på toalettet. Mannen kom ut, og det første han spurte om, var om jeg trodde det hadde noe for seg å oppsøke en synsk person, for å få de svarene sjelen hans lengter etter. Jeg hadde ikke nevnt med et ord at jeg akkurat da var i kontakt med den flinkeste synske personen jeg vet om. Så sa jeg til mannen at jeg varmt kan anbefale en time hos Kim, og at jeg virkelig går god for ham. Er det av interesse for dere, kan dere oppsøke Kim gjennom facebooksiden hans, som dere finner her.

Akkurat hva det innebærer å bare ha ett chakra, vet jeg fint lite om – foreløpig. I mitt hode har jeg blitt forvandlet til en superhelt. Jeg er ikke alene om dette. Vi våkner opp alle sammen, én etter én. Jeg er på ingen måte den første. Men jeg tror jeg er litt unik likevel. Det handler om hvordan jeg har ett bein i den spirituelle leiren, og ett i tradisjonell kristendom. Jeg finner ikke mange panteistiske katolikker, eller katolske panteister. Mange i den oppvåknende befolkning mener religion er avleggs, og må avskaffes. Det er faktisk ikke alle som har min forståelse av at Universet har en kropp, personlighet, vilje og humor. Og et navn – Yeshua.

Universet er en ordentlig spøkefugl noen ganger. Min venn Fredrik har flere enn én gang erfart gudskraften i meg og rundt meg. Han lurte på om jeg kunne be for ham; be om at han vant i Lotto. På facebook dukket det opp et bilde av et tegn man skulle meditere på for å vinne lotteriet. Jeg sendte bildet til Fredrik. Med Gud hadde jeg gjort en avtale. Klarte jeg å avstå fra å kalle ham «Herre» en hel uke, skulle han sørge for at Fredrik fikk ønsket sitt oppfylt. Ja, for Guden liker ikke at jeg bruker ordet «Herre» når vi snakker sammen. «Herregud» går bra. Men at en kone skal kalle sin ektemann for «herre», blir feil i Gudens øyne. Dermed gjør jeg så godt som aldri det. Og gjør jeg det, er det bare for å erte ham.

Jeg klarte det nesten, da. Men i min fortvilelse over at flyet faren min satt på, måtte snu og fly tilbake til Bergen, ba jeg en desperat bønn til Herren. Og ja, akkurat ordet jeg ikke skulle si, fant veien ut av munnen min. Dette har jeg ikke fortalt Fredrik. Det kan forklare hvorfor han bare vant 100 kroner, og ikke 10 000 000, som han hadde håpet på. Han fikk jo gevinst. Men størrelsen på gevinsten gir iallfall meg tanker om hvor fandenivoldsk guddommen er, noen ganger.

Hjertechakra er grønt. Dermed deler jeg et ti år gammelt bilde av meg, fra en utrolig fin tur til Dublin. Mannen jeg har klippet bort, som holder rundt meg, er fortsatt en av de beste jeg vet. Han er mannen som var tilstede da jeg for første gang giftet meg med Jesus. Den uoffisielle, protestantiske seremonien – improvisert i kapellet på et psykiatrisk sykehus. Neste gang jeg gifter meg med Jesus, er det for alvor. Mer om det kommer definitivt snart. Det var alt!

- Månebarn