21. mai, 2018

Illuminati?

Ja hei, dere. Jeg sitter på toget. Jeg sitter på toget og prater med Gud. Det er stort sett det jeg gjør på toget. Jeg sitter på toget og påpekte akkurat at det er mer substans i samtalen, når jeg er i underskudd på søvn. Gud ba meg gjøre nytte av dette, og skrive et blogginnlegg. Så det er akkurat hva jeg skal. Jeg skal skrive om de siste timenes utvikling. For tiden går fort nå. Det hender mer på en halvtime i mitt univers, enn det gjør på to måneder i den vanlige, sekulære og tredimensjonale virkeligheten de fleste forholder seg til. Men jeg må ta dette innlegget i etapper. Jeg har seks timer på meg. Mer enn nok tid, for å få formidlet det jeg prøver å formidle. I en virkelighet hvor tid er utflytende, og ikke helt til å stole på.

Når man snakker om å stole på noen. Jeg hopper litt tilbake i tid her, til i dag tidlig. Jeg våknet grusomt tidlig. Plagsomt tidlig. Og kort tid etter at jeg hadde bestemt meg for å stå opp, fikk jeg en venneforespørsel. Jeg husker ikke om jeg godtok, og da fikk en melding, eller om meldingen kom før jeg godkjente. Men det er ikke relevant. Mannen som la meg til som venn, sendte meg rett og slett en invitasjon til å bli med i Illuminati. Har dere hørt om de? Jeg er litt usikker på om det er min jobb å fortelle om hvem eller hva Illuminati er. For en som jobber i Guds tjeneste, og prøver å forandre verden, er det en ære. Sett at Illuminati er gode. Det er altså delte meninger om dette. Jeg velger å tenke de er gode, sett at noe slikt i det hele tatt eksisterer. Jeg velger å tenke de er gode, på grunn av noe som ble skrevet i Bønneloggen, da den fortsatt foregikk i skrivebøker med røde og sorte penner. Den sorte pennen – Guds stemme – sa nemlig dette:

Vi er Illuminati.

Så har jeg brukt to år på å forstå hva han mente med dette. Men ja, la oss tenke at Illuminati er en bevegelse av verdensforvandlende lysmennesker som bare har gode intensjoner. En slags frimurerlosje av høyfrekvente individer med superkrefter. Å få en slik invitasjon er jo en ære. Sett at det ikke er scam og svindel. Det var jo litt det jeg tenkte, da mannen ba meg laste ned WhatsApp (en sms-tjeneste hvor meldingene blir slettet automatisk etter 24 timer). Han ba meg sende en drøss med info, over denne chatteappen. Det var tre ting som fikk meg til å være litt forsiktig. Det første var at ett av mannens profilbilder var klovnen fra skrekkfilmen «It». Ikke min type film, men jeg har nå sett den gamle versjonen. Denne klovnen lokker små, uskyldige barn med ballonger. Så fanger han dem, og dreper dem. Eller henter de ned til kloakken hvor han bor. Det er uansett ikke relevant. Det som er relevant, er jo at et Illuminati-medlemskap på mange måter er en døråpner, vil man opp og frem i verden. Der har dere «ballongen».

Noe annet som fikk meg til å tenke, var et ord Gud sa, da jeg nettopp hadde våknet. Husker nesten ikke ordet engang, men det er det lett å finne ut. Jeg måtte nemlig google det. Her står det «consociation – a political system formed by the cooperation of different, especially antagonistic, social groups on the basis of shared power». Jeg trakk konklusjonen at grunnen til at Guden sa dette ordet jeg aldri har hørt før, rett og slett var for å advare meg om mannen som kort tid etter skulle legge meg til som venn.

Den tredje tingen som fikk varsellampene til å blinke, var rett og slett drøftingen med Gud i Bønneloggen. Der sies det svart på hvitt at mannen er «uredelig». Skal jeg dele det med dere? Må bare lese gjennom det for å vurdere om jeg ikke røper hemmelighetene mine. For jeg har faktisk en god del av dem, tro det eller ei. Her kommer drøftingen:

«Nå har det dukket opp en situasjon. Jeg (tror jeg) har blitt invitert inn i Illuminati.

Look at that!

Men det kan være en scam. Det er det jeg kommer for å få klarhet i nå.

Hva hjelper deg til å få klarhet i ting?

Jeg lytter.

Da vet du hva du må gjøre!

Jeg tror mannen som inviterte meg er uredelig. Råtten frukt. Ett av profilbildene hans var klovnen fra «It». Det er en ondskapsfull skapning som lokker barn med ballonger, for så å drepe dem.

Lytt litt mer.

Du sier: «Ja, han er uredelig». Men må lytte enda en gang, for å bli sikker.

Nå har du fått det du trengte. Men sure, en gang til!

Du sier: «Det er ikke slik det fungerer. Å bli invitert til noe sånt, er mye mer formelt og høytidelig. Han bruker WhatsApp, slik at meldingsutvekslingen blir slettet etter noen timer, og svindelen ikke kan dokumenteres. Nå er det ikke desperate, enslige kvinner som er ofrene. Nå er det søkende, spirituelle mennesker som bare vil bringe lys i verden. Alle vil føle de er en del av noe stort; at de er viktige i en større sammenheng. Mannen du har snakket med har ikke kontakter «høyt oppe», og kan ikke gi deg det du drømmer om. Det er det bare jeg som kan. Og det kan jeg gjøre utmerket godt uten at sketchy enkemenn blir innblandet!».

Klar tale?

Ja.»

Så da er det trygt å konkludere med at jeg ikke ble medlem av Illuminati i dag. Men i går ble jeg kontaktet av en kar som virket mye mer legit. Han søker mennesker til en bevegelse som tar sikte på å samle én milliard spirituelle mennesker med høyere bevissthet. Om jeg skal hoppe på den invitasjonen, må jeg nok ikke-tenke litt på. Jeg får iallfall ingen dårlige vibber når jeg tenker på det. Likevel er jeg en eremitt av hjerte. Vil jeg være del av en slik bevegelse? Er ikke Månebarnet et one (wo)man show?(!)

Månebarn