1. jul, 2018

Julievangeliet

Jeg ble bedt om å beskrive sexlivet mitt med en filmtittel. Jeg svarte med «Passion of the Christ». Neida, joda, jada. Men det var ikke det jeg skulle snakke om nå, altså. Jeg skulle bare melde om at jeg virkelig har kommet til Gudsriket. Kaken som ble satt på bordet tidligere idag fortalte meg om det. Det var nemlig «fløtekaken» fra drømmen jeg hadde for noen måneder siden. Drømmen som varslet om destinasjonen dette toget skulle til. Det var en kake med krem og jordbær. Det har skjedd to ganger etter nevnte drøm at jeg har blitt servert kaker som har sett slik ut. Jeg fikk den – og jeg spiste den.

Dette bildet er tatt på Eidsvoll stasjon, i nærheten av der jeg har tilbragt dagen. Jeg har vært i bursdagsselskap for en nydelig jente jeg kjenner. Det var faktisk så sent som på kvelden i går at jeg fikk vite at det var bursdagen hennes. Heldigvis har Guden sørget for at jeg hadde gaver liggende. Jeg fikk pakket inn to rosa hårfarger (en til henne og en til søsteren) og en kjole i hennes størrelse med enhjørningmotiv. Bursdagsbarnet ble kjempeglad. Og det var en kjempefin dag i selskap med en av de beste vennene jeg har, barna hans og bestefaren deres.

Så dere forresten at jeg har oppdatert teksten og bildet på forsiden her på JesusogKristus? Bildet er naturligvis tatt av den flotte og fantastiske og fremragende Alex Atreyu. Mannen som gir meg de største hjerteøynene jeg har hatt i hele mitt liv. Det var også Alex som gav meg ordet jeg bruker som overskrift til dette innlegget; Julievangeliet. Så kan dere tenke litt på hva i alle dager Guden mener med det. Takk for meg!

- Månebarn