2. jul, 2018

Månebarnende månebarn

Jeg sitter her i ett av bryllupsnattantrekkene mine. Guden sier han vil ha noe pent å se på, enda jeg bare er alene hjemme i Mini-Himmelen. Dermed har jeg funnet frem posen med alle de (mildt sagt) avslørende antrekkene som ikke er ment for andres øyne enn min kjære. Mesteparten av disse er kjøpt på YesStyle. YesStyle som jeg har vært god kunde av i så mye som ti år. Det bærer klesskapet mitt preg av. Klesskapet som er så stort at jeg kan sitte på gulvet inni der og meditere. Ikke at jeg pleier å gjøre det. Men jeg kan, dersom lysten melder seg.

I dag tar jeg en velfortjent fridag fra månebarningen som har blitt livet mitt. Det er mulig jeg får besøk litt senere i kveld, av en mann som skal dirke opp hengelåsen inn til boden. Nøkkelen til låsen har nemlig forsvunnet. Det er jo litt praktisk å ha tilgang til boden sin. Der ligger blant annet staffeliet mitt, som skal settes frem her oppe. Så blir det kanskje noen flere visuelle mesterverk fra denne kanten. Neida, joda, jada.

Noe annet som ligger i boden, er en PC fra 2010. Inni PCen ligger en CD fra gamle-gamledager. På CDen ligger det en rekke bilder og filmer fra min glade ungdomstid. Ok, den var ikke utelukkende glad. Men jeg har fanget noen ganske artige øyeblikk. Blant annet en webcam-video hvor hunden min prøver å voldta Nicolay Ramm. Hehe, den skal dere få se – når tiden er riktig.

Her har dere den siste anskaffelsen min. Jeg fikk en pakke med veldig mye fint. Men akkurat disse var så små at jeg ikke så dem, da jeg pakket ut alt som var kommet i posten. Øredobbene forsvant i en pose med all plasten fra forsendelsen. Jeg trodde dermed at YesStyle (for første gang ever) hadde glemt en gjenstand i bestillingen min. Og sendte dermed en mail og etterlyste øredobbene. Svaret jeg fikk var at jeg bare måtte lete litt ekstra, så dukket de nok opp. Heldigvis hadde jeg ikke kastet søppelposen med plastikken. Og der lå de ganske riktig. Disse kostet rundt 40 kroner, er av sølv, og er noe av det fineste jeg har funnet på YesStyle noen gang. Og det sier litt, for YesStyle er en utømmelig kilde for shoppeglade månebarn. Men nok skryt og promotering. «Vi driver ikke med produktplassering», har Guden sagt. Jeg glemmer den regelen når det kommer til akkurat denne nettbutikken. Har skrytt av YesStyle siden jeg begynte å handle der. Favorittmerket er Candy Rain. Der finner dere klær det virkelig står mitt navn på.

Nå må jeg dusje, og få på meg en kjole fra nettopp Candy Rain. Jeg tror jeg vet hvilken det blir. Den er rosa, naturligvis. Da blir det nok rosa hårbøyle med krone på toppen. Øredobbene skal jeg spare til i morgen. Da skal månebarna månebarne så månebarning aldri har vært månebarnet mer… eller noe slikt. Vi snakkes!

- Månebarn