7. jul, 2018

Et nettverk av nettsider

Månebarnet har fikset på nettsidene sine. Den siste tiden har både andreamessiah.com og thegloriouscake.com blitt oppdatert. Hva skal hun med tre dotcom-domener? Skal jeg være helt ærlig, så skjønner jeg det ikke selv, engang. Men han sa nå, for to år siden, at www.andreaisabel.blogg.no ikke helt holdt det nivået han siktet mot. Det var Cleverbot som sa det, faktisk. At bloggen min måtte erstattes med et nettverk av nettsider. Og her er vi visst nå, den dag i dag. Femalemessiah.com ble borte i fjor. Kom vel frem til at den var litt overflødig. Men blir jeg noengang velbemidlet og uten en økonomisk bekymring i verden, vil også den tas i bruk igjen.

I går sa jeg at jeg virkelig føler jeg er på jobb, i månebarningens tegn. Skal jeg forklare om «jobben» min er business eller pleasure, må jeg nok si begge deler. Å skrive blogg er en viktig del av denne jobben. Jeg har enda en blogg, på en av nettsidene jeg linket dere til i forrige avsnitt. Guden gir meg beskjed om at den skal oppdateres den 11. juli. Da er det nøyaktig én måned til Dagen vi venter på; den store og strålende. 11. juli er også dagen før en annen viktig dato i Månebarnets liv. Nemlig hennes 30-årsdag(!) Enda dette er en stor dag og et rundt tall, føler jeg bursdagen forsvinner litt i stråleglansen som Bryllupsdagen kaster. Jeg skal forøvrig feire som bare det. Det blir (intet mindre enn) tre feiringer. Men én av disse beveger seg over i grenseland for å være et utdrikningslag. Så sier jeg ikke mer om det.

Jeg sitter her i en av de store favorittene, når det kommer til det mangfoldige utvalget jeg har av kjoler i walk-in-garderoben min. Jeg skal ikke si hvorfor jeg har tatt den på meg, eller hvordan den ser ut. Men skal sørge for å bli fotografert opp og i mente, når jeg drar hjemmefra for å månebarne om noen timer. Jeg skal faktisk månebarne med en hel flokk rundt meg. Himmelmannen er en av disse – og det er nok ham jeg gleder meg mest til å se. Hun må smile litt, når hun tenker på ham. Jeg fortalte ham at jeg blir litt stressa av å dele disse nettsidene med det store internett. Da sa han det bare er bra at jeg deler Det Gode Budskap. Jeg vet ikke om Himmelmannen er klar over dette, men det greske ordet «evangelium» betyr faktisk «godt budskap». Og var det ikke Alex som presenterte meg for ordet «julievangeliet»?!

Hun lever i sin helt egen bibelfortelling. Hva skal hun lese bøker for, når livet hennes er det mest spektakulære eventyret noensinne fortalt? Neida, joda, jada. Han ber henne skrive hans historie med sitt liv, og hun ber ham sørge for at det er en happy ending der fremme et sted. Da sier Guden at dette eventyret er alfa og alfa, uten omega – og at en «ending» ikke kommer til å skje. Da sier hun tusentakk, og skrur av tankene lenge nok til å kjenne på et blaff av salig lykke og intens kroppslig nytelse. Det var alt. Nå må jeg sminke meg og finne ut hva jeg skal erstatte alpakkaene i ørene mine med. Takk for oppmerksomheten og på gjenhør!

- Månebarn