7. jul, 2018

Ingen andre ord enn «perfekt»

Nå har jeg nedsenket meg i destruktive tanker. Ok, det er ikke helt sant. Jeg dypper stortåen i en destruktiv tanke som egentlig ikke er så påtrengende at det gjør så mye. Når jeg veier det gode opp mot det onde, er det egentlig ikke noe «ondt» å snakke om. Men i et liv hvor det ikke skjer vonde eller onde ting, og i en hang til å få hang ups, er jeg visst bare nødt til å ha noe å bekymre meg for. Det som plager meg nå, er at «bryllupsreiseplanene» mine er uavklart. Retretten er booket, men ikke betalt. Min «hang up» er rett og slett at jeg fortløpende blir vurdert. At min skikkethet for Gudsriket blir prøvet og eksaminert. At det faktisk er mulig å bli kastet ut av Himmelen; bortvist fra det gode selskap.

Apropos et godt selskap. I dag samlet jeg noen av de viktigste menneskene i livet mitt. Vi var syv stykker til bords, på et fabelaktig sted som serverer den beste maten jeg har vært borti noen gang. Jeg bestilte det jeg alltid spiser, når jeg er på Crêperie de Mari. Nemlig Crêpe Madame, med jordbær, banan, yoghurt, karamell og mandler. Himmelmannen var naturligvis tilstede. Jeg nærmest tvang ham til å sitte ved siden av meg. Neida, jeg bare spurte pent. Det var bursdagsfeiring, forresten. Den første av tre – om ikke flere. Bildet jeg postet tidligere i dag er tatt av Alex, i bakgården hvor vi satt og spiste. Dette bildet er tatt av Sofia. Jeg skulle ønske jeg så litt bedre ut. Enda godt Han jeg gifter meg med ser på det indre, og ikke det ytre.

Jeg må bare fortelle hva jeg har fått i dag. Ettersom jeg er litt rar og velger å vektlegge ting folk flest ikke ilegger så stor betydning, er det bare kortet Alex gav meg som skal offentliggjøres. Får be ham om tilgivelse fremfor tillatelse. Noe sier meg at det går helt fint. Han gav meg nemlig et kjempefint kort med en prinsesse på. Prinsessen har blondt hår i musefletter og en gullkrone. Dessuten har hun blå og rosa kjole.. Kan det bli mer perfekt? Ja, det kan det. Alex skriver nemlig:

«Gratulerer så mye med
30-årsdagen, Månebarn!

Gleder meg masse til bryllupet :)

Håper du får en fin bursdag
på selve dagen, og at gaven(e)
faller i smak :)

Hilsen Alex Atreyu»

Etter middagen ble faktisk Alex med hjem til meg en tur. Han hadde jo enda ikke sett bryllupsbildet. Men det fikk han nå – og hadde ingen andre ord enn «perfekt». My sentiments exactly – for det var det eneste jeg klarte å tenke da jeg fikk det i hus. Er det innafor å nærmest tvinge ham til å hjelpe meg med å henge det opp? Neida, jeg skal bare spørre pent. Hehe..!

- Månebarn