24. jul, 2018

Den eneste veien til Himmelen

Det er godt å være Kristen. Det er kult å være Kristen. Likevel er vi som Kristne latterlig velsignede, her i det vakre landet vårt. Jeg skal skrive om noe som kanskje er litt uvant fra denne kanten. Og helt ærlig – så aner jeg ikke hva jeg skal skrive om. Det er som det alltid er, når jeg henvender meg til dere. Diktat, automatskrift, nedlastning av ord. Det er – i bunn og grunn – Guden som henvender seg til dere.

Er dere nysgjerrig på hvor jeg har vært i dag? Jeg kan røpe at jeg og Arnis var på kjøretur rundt Hurum, Sætre, Slemmestad, Nærsnes og Filtvet – en del av Norge som snart tilhører Akershus (skal man tro det man leser). Bildet er tatt på Villa Malla, som er et helt utrolig sted nesten som tatt ut av Charterfeber. Men så er det i Norge. I velsignede, kontrastfylte og himmelbenådede Norge. I landet Guden på alle måter planlegger å legge turen innom – når han kommer i skyene i herlighet.

Hun henvender seg nå ikke til den faste skaren med lesere, til dere som trofast og utrettelig klikker dere inn her for å se hva nytt jeg har å komme med. Nei, jeg henvender meg til verden. Til den Kristne verden – til hele Gudens fanklubb. Til ghanesere, nigerianere, puertoricanere, brasilianere, litauere, walisere og japanere. Til alle dere som trofast og utrettelig henvender dere til Jesus.

Deres lønn vil komme! Og dere trenger ikke dø for å høste belønningen. «Kaken» er i aller høyeste grad virkelig – den er i aller høyeste grad på bordet; servert, skjært opp og klar til å spises. «Kaken» er Gudsriket – ikke en tilstand etter endt liv. Men en tilstand oppnåelig for hver og en av dere. Hva må til for å høste belønningen? Hva er det Vi vil at dere skal gjøre?

Steng av tankene. Det er den eneste veien til Himmelen. Det var alt!

- Andrea Isabel