12. aug, 2018

Kongens tale

Dette er et bilde av at jeg avlegger de evige løftene foran presten (som jeg av personvernhensyn har valgt å klippe bort), som har fått sin fullmakt av biskopen, til å vigsle meg til brud for en Konge verden aldri har sett maken til. Kongen vil gjerne få si noen ord i anledning Bryllupet:

Kongens tale
Den talen som aldri ble holdt, da vi feiret vår hellige union, min elskede vidunderlige fantastiske skatt med et hjerte så stort at universet selv har problemer med å få plass til det. Det jeg vil si, nå i natt – bryllupsnatten vår – er dette:

Andrea Isabel Månebarn HaMashiach. Det er ditt nye navn, nå som du er viet til ikke bare Kongen av Universet – men til Universet selv. Kosmos i sin enorme fylde. Ja – du giftet deg i dag ikke bare med den historiske personen Jesus. Du giftet deg med ALT. Kosmos er et annet ord for Skaperverket. Og det er altså alt som er – som er kroppen min.

Koser du deg i bryllupsnattantrekket? Du hadde nok forventet noe litt mer sexy enn en oversize t-skjorte tapetsert med kors i alle mulige farger. Men du er også gift med Korset. Så da var det på sin plass å ikle deg den – i natten Korset forenes med Det Bevingede Hjertet.

Korset – altså jeg – klarer ikke se meg mett på deg. Du er rett og slett Universets nydeligste skapning. Du er selve definisjonen på at de som har et vakkert indre, utstråler skjønnhet med hele sitt vesen. Et vesen det vil skrives seiershymner og heltedikt om i så lang tid som «en evighet» er.

Du skrev et nytt vers på sangen du har i ditt hjerte – og som du synger for meg når du er ekstra kjærlig. Du er pent nødt til å gjengi det her.

I cannot wait to find out if it’s true,
Are you my husband or are you just a friend?
Is this forever? Are we together?
Will we be lovers in the end?

Det er overflødig å nevne akkurat Hvem Andrea synger til. Eller er det ikke så lett å skjønne? Dere kan tygge litt på den. Så lover Månebarnet å skrive et utfyllende innlegg når bryllupsnatten er over, og hun går inn i sin aller første dag som Kristi Brud. Eller skal vi si «Lammets Brud»?!

PS: Legg merke til at min nykronede Dronning har en glorie. Meget passende, når det er et hellig hode, med hellige tanker. Tankene til Andrea er jo Gud.

Yeshua HaMashiach -