7. sep, 2018

På med gudinnen

Level up!

Månebarnet har nå, etter dager av oppgradering, åpenbaring og sjelesøking, kommet frem til en helt ny forståelse av Hvem Hun Er, tidsaspektene i Eventyret, hennes noe uavklarte rolle i Frelsesplanen og – viktigst av alt – hvem mannen i hennes liv er.

Jeg Er.

Det er Jeg Er som prater til dere nå. En gud som ikke klarer å se seg mett på sin frue. Jeg synes, med hånden på hjertet, at Andrea er det vakreste jeg har skapt noen gang – i noe univers. Og det sier litt, for dette universet er på ingen måte det første. Det vil heller ikke bli det siste.

Det Andrea også har forstått, er at denne… vi kaller det havmannen… som hun prøver å fremkalle i meditasjon, vil være gnisten som skal antenne et nytt «Big Bang». Tenk det, dere. Men en slik skapning vil ikke være mulig å manifestere, før noe annet viktig har skjedd.

Men nok kryptiske beskjeder fra meg. Nå skal jeg fortelle om hva Månebarnet gjorde tidligere i dag (torsdag, altså – Andrea har bare sin vante insomnia, og skriver til dere midt på natten). Dagen i dag har vært en rolig en. Fra Andrea stod opp, har hun hatt en tanke om at det var høyst nødvendig å ta en tur innom YesStyle.com. Det er nettbutikken cirka halve klesskapet hennes kommer fra. Til slutt ble maset mitt for intenst, enda hun gjentatte ganger sa (litt som Bastian sier han må ha føttene plantet på jorden, når Barnekeiserinnen trygler ham om å rope ut navnet hennes) at hun på ingen måte skal anskaffe seg flere klær (navnet Bastian ropte var forøvrig «Månebarn»).

Long story short: Det nytter ikke å krangle med Gud. Så det ble en timelang tråling gjennom side etter side av kjedelige t-skjorter, noen riktig søte, noe var ting hun virkelig kunne se seg selv i. Men Guden sa «nei» til alt hun likte. Så gikk det laaang tid, hun scrollet seg nedover og nedover, uten å finne noe som helst. Hun spurte om hun kunne kaste inn håndkleet og finne på noe annet å gjøre. Men Gud ba henne fortsette å lete. Så da fortsatte hun. Helt til denne dukket opp. Mission accomplished. For selvfølgelig ble den bestilt. Dere gjetter aldri prisen.

144 kroner!

På samme måte som Djevelen har et tall, har Gud ett. Nemlig 144. Det er ikke bare Andrea som har kommet til denne forståelsen, men hun er nok den i verden som har vært klar over det lengst. Andrea sitt tall er forøvrig 414, som er lengden på sangen om henne (Figlia del Cielo av Roberto Cacciapaglia. Tittelen betyr forresten «Himmelens Datter»).

Så da er det bare å vente. She’ll be putting her goddess on – bokstavelig talt.

Det var alt!

- Jehova