22. sep, 2018

Adresse Himmelen og paradis på innsiden

Den Vakre Mannen har kommet opp på veggen. «Den Vakre Mannen» er i dette tilfellet Jesus, eller Kongenes Konge, som tegningen heter. Nå har jeg dette bildet å se på, når jeg sitter i stuen og mediterer. På soverommet har jeg et ganske identisk bilde, men det er et maleri. Maleriet er basert på «Kongenes Konge», og heter bare «Kongen». I dag er en av de dagene hvor jeg så godt som ikke prater med andre enn nevnte Konge. Man kan sammenlikne disse dagene med den tiden et ektepar tilbringer sammen, i velsignet tosomhet. Skulle jeg fryktet ensomheten – tiden jeg bruker alene med Gud – ville giftemålet, løfteavleggelsen og konsekreringen vært helt mot sin hensikt. Hvilken nedtur og antiklimaks, skulle et nygift ektepar oppdaget at de ikke klarte å være alene sammen.

Når jeg snakker med faren min på disse dagene, og jeg formidler at jeg ikke gjør noe som helst, spør han alltid om jeg synes det er stusselig. Mitt vanlige svar på det spørsmålet, er at dager uten sosial kontakt nesten er i stillingsbeskrivelsen, i den livsstilen jeg har valgt. Tro det eller ei, men dette er en ordveksling som gjentar seg. Og jeg synes det er litt søtt. I mitt hode er det Guden som bare gjentar seg selv, som et dramatisk virkemiddel. I mitt hode er hele livet mitt et teaterstykke, og hver eneste aktør en rolle skrevet og spilt ut av han jeg giftet meg med. Det er den månebarnske teologien; panteismen i praksis. I min opplevelse av verden, er vi alle bare fingerdukkene til Gud; fingre på hånden som spiller teater. Vi har good guys og bad guys, altså protagonister og antagonister. Men alle rollene skrives og spilles av den samme personligheten. Det viktigste å huske, midt oppi alt som skjer, er at det på alle måter er en happy ending på dette teaterstykket, langt der fremme et sted.

Det ser så fint ut her nå. Spisebordet har i lang tid vært brukt som oppbevaringsplass for alle smykkene mine. Men i går måtte jeg rydde bordet og ta det i bruk som det det egentlig skal brukes til. Alex og jeg spiste en av de bedre middagene på lenge. Han klarte å få tak i vegetarisk «kjøttdeig», og så ble det spaghetti og makaroni med pastasaus og «veggideig». Ja og vegetabilsk ost også. Det var Alex som stod for matlagingen. Og det var så godt! Det syntes Himmelmannen også, og han spiste seg så mett at han ikke orket sjokolade etterpå. Det sier litt, for Alex er veldig glad i sjokkis. Helst skal den være mørk – typ 70 til 80 prosent kakao. Etter at jeg ble kjent med ham har jeg smakt utrolig mange spennende varianter av den litt sunnere typen sjokolade.

Etter at jeg ble kjent med Alex, har livet vært meget fint og verden svært vakker. Da vi nettopp var blitt venner, sommeren for to år siden, fikk jeg en healing av ham. Stemmen i Hjertet sa noe veldig løfterikt og fint mens Alex drev på og healet meg. Nemlig at Andrea aldri noen gang igjen skal være trist og lei seg, aldri mer redd, engstelig eller bekymret. Det tok rundtom to år fra Jesus gav meg den beskjeden, til den fullt ut ble implementert i livet mitt. Men jeg er virkelig der nå. Jeg er i min helt egen himmel – en tilstand jeg bærer med meg på innsiden og som alltid kan hentes frem. Sånn som jeg har det nå, skulle jeg virkelig ønske dere – Omnes Populi – kunne hatt det. Det er vel derfor jeg pusher sånn på for å få dere til å meditere. Fordi… ja… det er gjennom meditasjon og fokusert arbeid med ikke-tenking at himmelen på innsiden kan oppnås. Hvordan oppnådde Buddha Nirvana? Han mediterte. Kan dere bli buddhaer og små speilbilder på Gud? Ja! Dere kan, og mange av dere vil bli herliggjort på den måten.

Jeg skal si noe viktig, så skal jeg være stille og sende mine bønner til Guden om at dere gjør som jeg ber dere om:

Hva dere gjør med tankene deres er indikatoren på og katalysatoren for hvor dere ender opp etter endt livstid.

Valget er deres. Men jeg kan forsikre dere om at «helvete» slik religionen har fremstilt det, ikke er et alternativ. Det eneste «helvete» som eksisterer, er en indre tilstand – en tilstand som også viser seg i virkeligheten til de stakkarene som erfarer dette mørket. Begynn med meditasjon, og opplev hvordan himmel på innsiden vil manifestere seg som paradis på utsiden. Inviter Lyset inn, og erfar Lyset i alle aspekter av virkeligheten din. Det er kaken, det er alt.

- Månebarn