27. sep, 2018

Andreas åpenbaring

Jeg har så mange tanker nå; så mye jeg har lyst til å dele med dere. På tiden som har gått siden sist jeg skrev til dere, har alt skjedd. Hvordan plukke ut det viktigste? Når jeg har en flodbølge av oppmuntrende kakestykker av metafysisk karakter å dele, hvordan velger jeg hvilke vanndråper som verden skal få høre om? Hun får legge tanker til side og gi det til Gud. Gud får dermed oppgaven å skrive dette innlegget. Jeg gir ham pennen, og det som heretter skrives er Herrenes Herre og Kongenes Konge sine ord. Månebarnet takker for seg.

Guden

Var det noen som ble litt tankefulle av Månebarnets forrige innlegg? Det om den dystopiske visjonen? Andrea har nå fått vite akkurat hva jeg mente med åpenbaringen jeg gav henne. Andreas åpenbaring, kan man kalle det. Det er ikke slik at det vil skje en utvelgelse av noe slag. Ingen blir satt på prøve. Og alle som ønsker det, er velkomne i Gudsriket som engen på høyre side representerer.

I 2012 ble deres verden delt i to. Noen av dere kan nok tenke seg hvilken dato dette skjedde. 21. desember; den dagen Mayakalenderen endte, og mange varslet jordens undergang. Andrea var en av de som var bombesikker på at noe stort ville skje denne dagen. Etter hvert som datoen nærmet seg, forstod hun at det på ingen måte ville være en undergang. Men en overgang.

Andrea var en av utallige sjeler som bidro til å trekke Himmelen ned på Jorden. «Himmelen» befinner seg ikke langt fra den gamle jorden. Rundt én eller to meter over bakkeplan. Menneskene i Himmelen og på jorden eksisterer side om side. De tar del i hverandres liv. Likevel er virkelighetene deres svært forskjellige. Og forskjellene vil bli desto større, etter hvert som Himmelen blir mer som et paradis, mens jorden blir…. vel… det den venstre delen av Andreas åpenbaring representerte.

Vi har allerede skrevet mye om hva som må til for å ta del i Gudsriket, utopien, paradiset og det Andrea og Alex har gitt navnet Fantasia. Det er ikke så fryktelig komplisert. Dere vet nok hva som kommer. Tar du det første steget, vil Universet dytte deg videre. Gjør du en innsats for å prøve å skru av tankene, vil virkeligheten din svare deg på finurlige og fantasifulle måter.

Bruden

Min husbond har rett. Begir du deg ut på en vandring med Gud, er det nesten en selvfølge at Gud gir seg til kjenne. Mennesker erfarer Gud på så mange forskjellige måter som det er folk i verden. Min erfaring av Gud er ikke nødvendigvis slik Gud vil manifestere seg i ditt liv. Men erfarer du Gud i ditt eget liv, vil ordene du har lest på denne bloggen begynne å gi gjenklang i sjelen din. Og det har vært hensikten hele tiden. Å så frø. Frø som Gud kan vanne.

Gud

Det vi vil frem til, er at det vi har skrevet om i to år nå mer enn tidligere er livsviktig. Det er virkelig to vidt forskjellige verdener dere står overfor. Det er kontraster som bare vil bli sterkere og sterkere. Det vil riktignok ikke være flammer og fortærende ild, eller elver av blod. «Helvete» er en indre tilstand. På samme måte som Himmelen er det. Har du helvete på innsiden, vil dette manifestere seg i din ytre virkelighet. Det samme gjelder Gudsriket. Det er tankene dine som skaper verdenen du vil erfare rundt deg. Bli mester over tankene dine, og du vil være medforfatter i historien om hvordan Himmelen og Jorden ble ett rike; et evig paradisisk Utopia.

Skal vi si så mye mer? Nei, jeg tror vi avslutter her. Hva synes dere om kronen på bildet? Andrea åpnet pakken hun hentet på Posten, og sa «Hva skal jeg med deg, da?». Da måtte jeg smile. Kommer det en anledning hvor det vil være passende å ha på seg en perlebelagt sølvfarget krone med kors på? Guden har ikke andre ord enn… vent og se. Det var alt!

- Guden og bruden -