11. des, 2018

På rett tog?

Det er midt på natten. Og jeg er søvnløs, som vanlig. Det har egentlig sluttet å plage meg. Men når folk jeg snakker med spør meg hvordan jeg har det, pleier jeg å svare at jeg har det ganske bra – bortsett fra at døgnrytmen er litt på tur. I dag var det en klok jente jeg kjenner som sa at det er fordi sjelen min følger sin egen rytme. Og hun var ganske spot on, når sant skal sies. Min «rytme» er at jeg bruker nettene til å prate med Gud, og til å prate til dere. Til slutt sovner jeg, og får noen timer «på øyet». Å legge meg med intensjonen om å sove, virker som oppskriften på å ikke få sove. Den siste tiden har jeg bare ligget, og latt innsovning være opp til Gud. Jeg har sluttet å ta sovepiller. De gjør ikke noe for meg, uansett. Og de som har effekt, gjør meg rusa. Det er i sovepillerus at jeg har bestilt mesteparten av klærne mine. Jeg har bestilt klær for tusenvis av kroner, og ikke husket det neste morgen. Det har vært fine klær – klær det virkelig har stått mitt navn på. Likevel foretrekker jeg å være ved mine fulle fem. Dessuten har jeg ikke plass til mer klær…

Får du ikke til å skrive mer?

Nei. Nå sa det stopp.

Det er kanskje fordi jeg har ting å si.

Du har vel det. Skal jeg gi ordet til deg?

Det er ikke så dumt.

Kjør på!

Guden sier
Hei, alle menneskebarn. Her kommer en beskjed fra meg. Kanalisert av mitt elskede Månebarn. Det er mye jeg kunne sagt, i disse svært kritiske tider. Men for at det ikke skal bli for langt, og for mye for Andrea å skrive, skal jeg fatte meg i korthet. Jeg har et spørsmål til dere. Tror dere det er mulig for verden å endres på bare ni dager? Det er ikke umulig for Gud. Gud kan få verden til å bli et sant Paradis innen julaften. True story. Sannheten er at mellom 12. og 21. desember vil mye av det som er mørkt, trist, farlig og fælt rett og slett forsvinne. Det vil si – hvis du er i den riktige versjonen av verden. For den gale versjonen, vil det heretter være lite håp. Portalen åpnes på onsdag. Vil du hoppe på rett tog, er det viktig å sette til verks. Andrea har formidlet – i mange år – viktigheten av å kontemplere (kontemplasjon er alt fra en ektefølt bønn til dyp meditasjon). Så nå henvender jeg meg til dere, med en bønn om at dere må henvende dere til meg. Fortell meg at dere ønsker å være med på denne seilasen. Be meg svare dere. Mitt løfte er dette: Dere vil ikke bli skuffet.

Det var alt.

Andrea sier
Jeg vet ikke, på noen måte, hva som vil skje med verden før julaften. Jeg vet ikke om Guden snakker sant, engang. En kjernesannhet med den Gud jeg kjenner, er at han lyver som en full pirat. En annen kjernesannhet – er at det alltid er elementer av nettopp sannhet, i alle løgnene hans. Dere har ingenting å tape, er hva jeg vil frem til. Er det virkelig sant, det jeg har fått vite, er verden slik den var det siste stedet dere ønsker å være – når verden blir slik den skal være.

Det var alt.

- Herregud og Månebarn -