24. des, 2018

Jesu kirke på jorden

Har jeg fortalt om det nyeste elementet i bønnelivet mitt? Nå har jeg rett og slett tilegnet meg evnen til å fremkalle visuelle beskjeder/mentale bilder/visjoner. Det har pågått en stund. Og nå skal jeg dele de aller første beskjedene jeg fikk på denne måten. Men aller først må jeg jo fortelle hvordan jeg fremkaller disse bildene. Det er når jeg taler i tunger. Jeg deler like gjerne statusen jeg skrev om det på face:

«Advarsel: en litt crazy post. I det siste har jeg fått visuelle beskjeder/visjoner/profetiske bilder - når jeg har drevet med glossolalia (tungetale). I går fikk jeg vite tre ting på denne måten 👆

1) Jeg er Kaken som serveres seierherrene når kampen er vunnet. The Cake is NOT a lie 🎂

2) Det er store sjanser for at jeg i fremtiden kommer til å bo i et gigantisk slott laget av gullfarget krystall. Med et tårn, naturligvis 😅

3) Når verden forvandles til det reneste helvete, er jeg på båttur med Jesus, langt fra land og med helt rolig hav ⛵ (En metaforisk seiltur. Sannheten er egentlig at den verden jeg lever i vil være en helt annen enn den "folk flest" befinner seg i 🌍)

[en rekke hashtags omhandlende apokalypsen, som på alle måter er upon us]

Jesus (lystløgneren) sier forøvrig at de beskjedene jeg får mens jeg taler i tunger, er hans "ærlighetsminutt" - og at han aldri snakker mer sant. Mesteren, altså!»

Var det alt? Nei, jeg skal fortelle dere om den visuelle beskjeden jeg akkurat fikk, også gjennom tungetale. Der ser jeg to jordkloder. Helt identiske. Som går i bane rundt hverandre. Men den ene jordkloden vokser og blir grønnere og frodigere. Mens den andre jordkloden krymper og nærmest visner. Til slutt er det ikke annet igjen av den enn en stusslig, gråbrun flekk på himmelen. Paradis på Jord er en realitet for de som lever i den ene versjonen av verden. Den andre versjonen verken tenker jeg på, snakker om eller ofrer ett fnugg av min oppmerksomhet. Men for de av dere som tror på helvete, er det nettopp dette som er virkeligheten til de stakkarne som ikke rakk å hoppe på toget med enveisbillett til hele himmelens herlighet. 

På det helt seriøse plan. Du ønsker ikke å være på den gale siden av dette skillet. Utvelgelsen er på alle måter igang. Henger du ikke med i forvandlingen, vil du bli veldig skuffet over hvilken retning din verden viser seg å ta. Men frykt ikke. Det er alltid lov å endre fokus. Hvordan da? Nei, jeg vet ikke. Du kommer et godt stykke på vei ved å inkludere bønn og meditasjon i dine daglige rutiner.

Det var alt. Hilsen Månebarnet. Som ikke er så langt fra å være en kirke på to bein. Og er det vanskelig å tro, er jeg på papiret gift med Jesus. Og kulminasjonen av endetiden er jo rett og slett at han gifter seg med sin kirke på jorden. Min kulminasjon kommer den, med en kraft så sterk at det gir gjenlyd helt ut til Universets ytterkanter. Men vent! Den har kommet. Hvorfor tar det ikke slutt, da? Hvorfor føler jeg livet er et evigvarende klimaks?!

*hun klager IKKE*

- Månebarn