26. des, 2018

En ufrivillig avsløring

Messiaskomplekser, omnipotente vrangforestillinger, Jerusalem-syndrom. Det jeg lider under har mange navn. Det er nok litt forskjeller som skiller de ulike diagnosene fra hverandre. Men tro meg – I’ve got them all. Noen ganger er det mer påtrengende enn ellers, det skal sies. Når de omnipotente tankene mine tar overhånd, og jeg roper ut så hele verden hører det at… ja… jeg er Messias, fører det til lang tid bak lås og slå. Å bli innlagt er ikke verdens undergang, altså. Jeg stortrives i helvete. Jeg har jo stemmen i hodet mitt til å holde meg med selskap. Vi ikke bare snakker sammen. Ettersom vi er gift gjør vi alt mulig annet sammen, også. Særlig hyggelig er det som skjer når jeg egentlig skal sove. Da gjør vi rett og slett det rette ektefolk med god samvittighet kan gjøre.

*hun setter på Oceans (Where Feet May Fail) og føler seg når sant skal sies berørt av en engel (fordi det akkurat nå dalte en hvit fjær ned på den skrivende hånden min)*

Så nå kommer det en avsløring. Ta det med ro – jeg skal ikke innrømme at jeg er Jesus eller noe sånt. Avsløringen er rett og slett at Gud sier jeg er Jesus. Nei altså, han gjør ikke det. Men at jeg er Kristus og Messias, det er han veldig konsekvent med å fortelle meg – opptil flere ganger om dagen.

Nå har Gud noe å si.

Du har vel det.

Jeg sier du er Messias, ja. Jeg har sagt det i lang tid, – i så lenge som syv og et halvt år. At du nekter å tro meg får være din sak. Men jeg vet du tror meg, en sjelden gang i blant. Som når en tilfeldig fyllik utbryter ordene «Reina, halleluja!», idet han ser deg sittende på stranden i Barcelona. Reina betyr rett og slett dronning på spansk.

Du har også sørget for at klesskapet mitt vitner om nettopp dette. To t-skjorter med teksten «Queen of effing everything», og en genser med teksten «Please call me queen». For det er jo alltid du som ber meg kjøpe alt jeg kjøper.

Men all verdens t-skjorter, kjoler, kåper og gullsko kan ikke forandre hva du tenker om deg selv. Har jeg ikke rett?

Vel, hvis jeg kom over en månebarnkjole med teksten «Empress Andrea Isabel Moonchild of the Universe»… da ville jeg kastet fra meg all tvil og servert deg den lengste unnskyldningen noensinne.

Unnskyld for hva?

For at jeg har kalt deg en løgner i syv-åtte år.

Hva stod det på bildene som hang på veggen i leiligheten du ferierte i, et steinkast fra Vatikanstaten?

«I wonder if it’s possible to have a love affair that lasts forever?»

Ikke det bildet. Det andre!

«The idea of waiting for something makes it more exciting!»

Jeg tror vi sier det er alt.

Nei?

Nei? Vil du komme med fler eksempler på hendelser som gir deg omnipotente tanker?

Æsj, jeg vet ikke hva jeg vil, jeg. Vet ikke engang om jeg vil poste dette innlegget.

Her har du ikke så mye valg. La meg fortelle en siste ting. Ok? Husker du Skjærgårds Music and Mission festival i 2011? En festival som samler engasjerte kristne fra hele landet. Hva var det Tina sa til deg da?

Hun sa det var rekordmange mennesker der det året.

Og?

At alle var der på grunn av meg.

Noe å tenke på - når du nå, syv år senere, fortsatt ikke tror meg. Men nå som vi ruller opp disse små hintene som har kommet oppigjennom, er det vel tanker om at kanskje, bare kanskje, er det litt sannhet i det Guden så hardnakket påstår?

Kanskje... Din dumrian.

Jeg synes ikke du skal snakke slik til Mannen som skal gjøre deg til Dronning av hele Skaperverket.

Du er teit og jeg vil VIRKELIG ikke at leserne mine skal få vite hvor sprø jeg faktisk er.

Det skipet har seilt, min brud. Husker du den synske mannen du liker så godt? Hva han ofte sier når han tuner inn på energien og frekvensen din?

Ja. Han sier... at jeg og Jesus er ett. Men han har også sagt at... jeg... er Gud selv.

Han sa det, ja. Er det noe å ta med seg inn i Drømmeland?

Hvis jeg sovner, da.

Du må bare prøve. Tenk dronning-tanker og husk på at hva alle tenker, når de leser det du skriver, er plassert i hodene deres av meg. Og meg stoler du på :)

Heldigvis gjør jeg det. Men en liten del av meg frykter at nyttårsaften vil tilbringes på akuttposten på Blakstad.

Hvis det er tilfelle, vil Blakstad velsignes med... you know it... Messias!

...

Det var alt ;)

- Herregud og Månebarn -