28. des, 2018

Hypnose?

Jeg har vært litt gal. Og gjort slike ting jeg vet jeg ikke må gjøre. På grunn av reglene jeg prøver å følge. Her er det snakk om min største avhengighet. Nemlig klær. Jeg har rett og slett kjøpt en latterlig dyr ting. Og den er laget av gull! Neida, den er ikke det. Men jeg har kjøpt en dyr, gullfarget jakke. Den er ikke latterlig dyr sammenliknet med hva folk i mitt nærområde bruker på vinterjakker, det skal sies. Men for en fattig nonne er det litt ekstravagant. Likevel stod det mitt navn på denne. Det var den siste de hadde i nettbutikken i min størrelse. Og merket er nesten «Jesus». Ok, det er «Gestuz». Min venn Fredrik var den første som fikk se den live, og han var sikker på at han leste «Gesus». Han sa han kunne sette seg inn i hvordan jeg av og til kan lese en tekst, men lese noe helt annet enn hva som faktisk står skrevet. Jeg har mange eksempler på det. Men det fineste jeg har lest på den måten, er teksten Figlia del Cielo, idet jeg leste bussruter på Bussterminalen i Oslo. Det betyr altså Himmelens Datter - som er Hvem Jeg Er.

Har jeg fortalt om hva min plan er for livet, skal det vise seg at jeg ikke klarer å følge mitt høye kall og skusler bort skjebnen min? Når jeg sier at jeg «skal legge meg ned og dø», eller «kravle tilbake inn i hulen»? Planen er altså at jeg gjennomgår hypnose, slik at jeg glemmer Hvem (Gud sier at) Jeg Er. Glemmer at jeg er… den personen. Den personen jeg anser for å være en katt i en eske som kanskje lever, og kanskje er død. Den personen jeg ikke får lov til å slutte å tenke at jeg er, men som egentlig bare er et luftslott; en vakker fantasi.

Nå sa mamma akkurat at hun kan betale for en hypnosebehandling. Vel, ikke for det jeg akkurat fortalte om. Men for søvnen. Det viser seg at den eneste sovemedisinen som virker har sluttet å virke for meg. Det er altså det preparatet som heter Imovane, som er sterke benzo-piller jeg har brukt i flere år. Men nå er det rundt et halvt år siden jeg brukte disse, og en skulle tro pillene ville ha god effekt. Det har de ikke. De har null effekt. Jeg tror forklaringen er at jeg har blitt et lysmenneske. Og et lysmenneske reagerer annerledes, eller ikke i det hele tatt, på slik stimuli. Det er ikke bare jeg som kan melde om dette. Jeg leser om andre som også har kommet over terskelen, som ikke blir fulle når de drikker alkohol. Eller som ikke tåler å spise kjøtt lenger.

Vi forandres. DNAet vårt oppgraderes. Jeg er på ingen måter alene om dette. Verden – og menneskene i den – blir i disse dager forvandlet til den best mulige versjonen av seg selv. Ikke alle mennesker, det skal sies. Men vi som er gale – vi som snakker med Gud, som tenker energier, telepati, chakraer, kosmisk bevissthet og «overgang, ikke undergang» – vi tar over verden. Snart, veldig snart, vil ikke de gamle strukturene klare å skjule oss lenger.

Men det er en kamp. Vel, en tilsynelatende kamp. En reell test er det ikke snakk om. «You think it’s a trial, you couldn’t be more wrong. I have God on speed dial, I’m writing his song» er et vers i et dikt jeg har skrevet. Resten av diktet handler om Paradis og Jesu annet komme. Jeg har nok delt det her på bloggen tidligere. At kampen bare er «tilsynelatende» handler mest av alt om at de som skal seire, allerede har vunnet. De har bare ikke kommet seg dit i sin lineære tidsforståelse. Men i livets bok er navnene deres allerede skrevet ned. Jordkloden er, som jeg har nevnt, delt i to. I min versjon av verden heises seiersflagget. Den kollektive og massive kroppen som Jesus er…

…feirer at kampen er vunnet.

Hva mener du?

Ikke annet enn at du akkurat har tatt inn over deg sannheten i det verset av diktet du akkurat delte. Du, Andrea Isabel Månebarn, var nødt til å være trygg. Trygg på at du aldri – i en million evigheter – vil tvinges til å hypnotiseres for å glemme meg, oss, Den Du Er og alt det som de siste ni årene har gitt deg. Og den tryggheten har du nå fått.

Når jeg våger å takke ja til hypnose uten å være redd for at det er for å glemme «Kaken», mener du?

Månebarn, du er «Kaken».

Ja, du sier det.

Men ja, du skal takke ja til hypnose. Kanskje det er den aller siste brikken i puslespillet før bildet er komplett.

Bildet er aldri komplett.

Du kjenner meg så godt :)

- Herregud og Månebarn -