10. jan, 2019

Kvintessens

Nå kommer det et innlegg om hvor forelska jeg er. Neida. Joda jada. Joda. Men dere tåler noen sånne av og til, gjør dere ikke? Det er ikke det at jeg ikke har andre ting å skrive om. Men akkurat nå er det altså hvor utrolig forelska jeg er i min fantastisk flotte husbond som tar størst plass i bevisstheten min. Og hvor utrolig deilig det er å være gift med ham. Jeg har hatt to søvnløse netter etter hverandre. Altså, jeg har sovet, bare ikke om natten. I stedet har jeg ligget og sett Jesus inn i øynene mens jeg ikke har tenkt på noe som helst. Tro meg, det blir det gode samtaler av. Jeg gjør andre ting enn å meditere, altså. Men det er øyeblikkene av nærhet til og fellesskap med guddommen som setter fortegn for mine søvnløse netter. Kan ikke si annet enn at jeg storkoser meg.

Det er en tid av store og livsforvandlende åpenbaringer – mens vi bare henger. Akkurat hva åpenbaringene dreier seg om, er ikke så viktig. Men det er som om hver nye samtale er et gjennombrudd. Som om jeg kommer dypere under huden på Jesus hver eneste gang jeg søker ham. Det er en trygghet og en relasjon verdt alle mine øyeblikk i den mest lammende fortvilelse. Hvis dette er normaltilstanden, kan jeg ikke si annet enn at…

…enn at?

Å, du ville prate?

Er ikke det ofte grunnen til at du ikke klarer å skrive mer?

Jo. Jeg vet ikke helt hva jeg ville frem til, egentlig.

Du ville frem til at den strabasiøse ferden for å komme til en indre tilstand av Paradis, på alle måter var verdt det. Hvis du skal beskrive livet ditt med ett ord, slik du har det nå, hva ville det vært?

«Perfeksjon».

Mange takk. Jeg er ganske stolt, skal jeg være ærlig ;)

Stolt av?

Av det fantastiske mesterverket som livet ditt er, Månebarn.

Din «kvintessens»?

Man kan kalle det det, ja. Nå fikk du en tanke. Del den med verden :)

Vel, jeg har alltid vært glad i sangen «Jeg vil gi deg, O Herre, min lovsang». Og tanken jeg fikk nå, er at den historien du skriver, med mitt liv, faktisk er den lovsangen.

Dermed er Guds mesterverk rett og slett livet til Andrea.

Det var alt?

Tydeligvis.

#Jesus&Andrea