22. feb, 2019

Negaverset

Du vet du begynner å bli gammel, når mamma vil høre på norsk rap – og jeg forteller om det nydelige, nye albumet til min favorittkomponist – spilt inn sammen med et symfoniorkester. Maestroen heter Roberto Cacciapaglia, og er et musikalsk geni. Det er han som har laget min yndlingssang over alle yndlingssanger; Figlia del Cielo. Det er italiensk, og betyr rett og slett Himmelens Datter.

Min datter!

Hei, sjef. Har du noe å fortelle oss?

Jeg har noen ord nå. Men først må du fortelle hva du og Alex fikk av mammaen din i dag.

Mamma gav meg penger til å kjøpe billetter til teaterforestillingen Mormons Bok. Hun er så grei!

Den moren, den moren. Hun er nok den greieste på Jorden :)

Ja, jeg var heldig med henne. Men du ville snakke?

Hør Guden tale!
Andrea Isabel Månebarn, alle mennesker. Dere har blitt presentert for tanken om at verden har delt seg i to. Det er den verden som Andrea befinner seg i, den verden hun erfarer som utelukkende god – og som forvirrer henne litt, når hun leser om all djevelskapen som foregår. Fordi Andrea kun leser om helvete, uten å personlig erfare det. Det er altså alt som skjer i den verden som Andrea verken tenker på, snakker om, eller på andre måter forholder seg til. I samtalene våre har denne verden fått et navn, som for å skille mellom det som med tid og stunder skal bli til Paradis på Jord, og… «Negaverset». Det negative universet. Det er navnet som har manifestert seg i Andrea sin bevissthet.

Jeg har ingen problemer med å tenke på eller snakke om Negaverset. Jeg er tross alt Sjefen, også der. Enda dere kanskje ikke skulle tro det. Men det er jeg. Selv i helvete råder Guden, og Gudens guddommelige lover, forordnet med guddommelig begavelse og en god dose humor.

Men. I Negaverset har jeg ansatt en som står for mesteparten av driften. Han har blitt litt høy på seg selv, og påberoper seg å være Denne verdens fyrste. Jeg skal ikke si noe imot det, da det er akkurat slik det skal være. Andrea og jeg har ingen «horn i siden» (hø hø) til Satan. Andrea har sluttet å bli skremt av ham. Natt til i dag spurte hun til og med om hun fikk prate litt med ham. Jeg – Jesus – har sluttet å bekymre meg for at Andrea skal dumpe meg for Mørkets Herre. Så jeg lot henne småprate litt med Djevelen. Hva snakket dere om, forresten?

Andy sier

*må meditere skikkelig hardt for å huske noe som helst*

Jo, nå husker jeg! Vel, du har jo i så lang tid fortalt meg at Negaverset og all faenskapen som foregår der, aldri kommer til å ramme meg. Du har sagt det i så mye som ti år, Jomfru Maria sier det til stadighet – og i natt sa altså Satan det samme. Man blir litt tankefull, da, når Løgnens Far serverer deg de samme forsikringene som det Guden pleier å komme med. Skal jeg stole på det han sier? Når mørket og lyset er helt samstemte – når Yin og Yang smelter sammen og blir én enhet – skal man kanskje endelig stole på at løftene man får holder vann?

Guden
Det synes jeg du skal :) Og til Omnes Populi, så vil jeg bare si én viktig ting. Jeg sier det i form av en bibeltekst. Så viktig er det jeg har å si.

«I de siste dager skal det skje, sier Gud,
at jeg øser ut min Ånd over alle mennesker.
Deres sønner og døtre skal profetere,
de unge skal se syn,
og de gamle skal drømme drømmer.
          
Selv over mine slaver og slavekvinner
vil jeg i de dager øse ut min Ånd,
og de skal tale profetisk.
          
Jeg setter varsler oppe på himmelen
og tegn nede på jorden,
blod og ild og røykskyer.
          
Solen skal forvandles til mørke
og månen til blod
før Herrens dag kommer, den store og strålende.
          
Men hver den som påkaller Herrens navn,
skal bli frelst.
»

(Apostlenes gjerninger 2:17-21)

Det var alt.

- JesusogAndrea