28. feb, 2019

Effektiv

Natt til i dag vasket jeg rosa klær. I dag har jeg vasket håndklær og sengetøy, og nå alle de sorte klærne. Sorte klær vasker jeg cirka to ganger i året – så ofte går jeg i sort. Overdelen fra nyttårsfesten var i den maskinen. Nå er det vel et halvt år til neste gang. I dag har jeg også byttet sengetøy og tømt alt av søppel. Det som gjenstår nå, før jeg kan si meg fornøyd med dagens innsats, er å ta oppvasken. Ja, så må Andy vaskes. Det er meg, hvis noen lurte. Mamma mente det var på tide med en støvsuging og husvask, også. Men det knekker meg fullstendig resten av dagen. Jeg spurte om hun kunne hjelpe meg. Da tipset hun meg om en app hvor du bestiller folk som kommer hjem til deg og vasker, og sa til og med at hun kan betale en slik tjeneste én gang i måneden. Er ikke mammaen min verdens snilleste, så vet ikke jeg!

Det var noe jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Vel, flere ting. Det første var denne t-skjorten. Er den ikke fin? Den kjøpte jeg for flere måneder siden, fra den asiatiske nettbutikken YesStyle. Halve klesskapet mitt er derfra. På t-skjorten er det et bilde av et kors, med en skikkelse hengende på. Bare dét gav meg tanker om at jeg måtte ha denne. Da den kom i posten, så jeg teksten trykket over bildet, i sølvfargede bokstaver. Det står «Time Leap Girl». Jaha? Ok. Men den teksten forsvant i vask – og etterlot seg et tydelig spor etter at det har stått noe der. Men nå må man nesten spørre meg hva det står. Hvilket jeg naturligvis med glede deler, til alle som er interessert. YesStyle og jeg har slått opp, forresten. Jeg har ikke råd til å betale tollgebyr for hver pakke jeg mottar. I tillegg til at det ikke er plass til så veldig mye mer i skapet mitt. Ja… #verdensverstenonne

I natt hadde jeg et møte med meg selv… eller med Jesus… alt ettersom. Jeg lå og tenkte. På kjendiser, av alle ting. Nå skal jeg fortelle noe jeg egentlig ikke vil at hele verden skal vite. Men jeg nevner ingen navn, så da er det vel innafor. Jeg kom frem til at jeg i min ungdom hang med to stykker som i ettertid har blitt rikskjendiser. Én var i samme vennegjeng som meg på ungdomsskolen, og den andre gikk på samme videregående som meg. Jeg har ikke kontakt med noen av disse nå, et halvt liv senere. Men… jeg har klina med begge to. *Andy er litt oppgitt over Guden, som tvinger henne til å dele dette* …Ja, så er det en tredje som har vært i vinden i vinter. Han har jeg aldri møtt, men vi har vært venner på face siden sånn 2011 eller 2012. På denne tiden har han blitt et kjent navn. Og han fortalte meg, for lenge siden, at han hadde drømt om meg en natt. Det som er litt pussig, er at mange av de som forteller meg at de har drømt om meg, har møtt meg ombord på en båt. Det var tilfelle for han her, også.

Nå fortalte Guden meg en ting. Han fortalte meg hva jeg skal ha på meg i morgen. Det er en rosa kjole i fløyel, med en tekst på. Teksten på brystet sier: «Good things take time». Hva skal jeg i morgen? Vel, først skal jeg snakke med presten jeg liker så godt. Men jeg tror ikke jeg skal bruke den kjolen til det møtet. Den spares til det som skjer senere den dagen. Hva skjer senere på dagen? Det er hemmelig, inntil videre. Men kjenner jeg meg selv (slash Guden) rett, så kommer jeg til å dele det med dere. Det er bare noen, jeg nevner ikke navn, som liker å gjøre meg litt mystisk. Det er ikke et problem for meg. Hun er jo, når alt kommer til alt, noe i nærheten av en mystiker.

Guden vil ikke fortelle meg mer. Jeg spør om han har noe å tilføye…

Det er jo helt på sin plass at jeg også får komme med noen ord, synes du ikke? Heter ikke denne nettsiden «Jesus OG Kristus»?

Heter den det, altså?

Du vet, nå skal du dele det du husket på for litt siden – og som nøstet opp enda en av de løse trådene i livet ditt.

Yes, sjefen! Ok, så for mange, mange år siden, gikk jeg på meditasjonskurs hos en synsk dame som virkelig kan sakene sine. Etter en av disse kveldene, ble jeg med henne og en annen av deltakerne på en bar/kafé på Majorstuen. Da fortalte dette mediumet meg at når hun så på meg, kunne hun i den ene halvdelen av ansiktet mitt se Maria Magdalena. I den andre halvdelen så hun ansiktet til Jesus.

Takk for at du delte dette. Nå skal vi overlate leserne våre til å tenke tankene sine. Mens du og jeg skal møtes der tanker ikke tenkes, der føttene svikter og der Gud ikke er annet enn mannen til sin brud.

Kyss!

Kyss på Himmelbruden :-*

JesusogAndrea