5. mar, 2019

Lucifer

Avtalen jeg hadde i dag ble flyttet til i morgen. Og det passer meg utmerket. Det passer oss utmerket. Jesus og jeg. Jeg har nydelige roser stående på spisebordet, jeg har det nyeste albumet til Roberto Cacciapaglia på spilleren, og jeg har Jesus i meg, rundt meg og overalt jeg ser. Dessuten er leiligheten så fin nå, at det nesten er nødvendig å bruke en hel dag på å bare nyte det. Ja, så har jeg kaffe – som drikkes mens jeg skriver dette innlegget.

Dette innlegget skal handle om en karakter jeg prøvde å slippe inn i hjertet mitt. Det var lettere sagt enn gjort. Det endte ganske dårlig, skal jeg være ærlig. Men jeg har roser – så jeg angrer ikke på noe. Nå virker det som at Guden vil skrive denne teksten i samtaleform. Så da er det bare å ta… mikrofonen!(?)

Du har en stor jobb å gjøre, pus. En jobb som går ut på å innse at ikke alle er gode – at ikke alle vil deg vel. Mannen som faktisk sa han var Lucifer hadde ingen intensjoner om å være din nye bestie. Jeg tror du vet hva han var ute etter.

Selvfølgelig vet jeg hva han var ute etter… Nå har jeg blitt kjent med én som presenterte seg som Satan, og en annen som presenterte seg som Lucifer. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke om det. Men en liten del av meg tenker jeg må være rimelig spesiell, som stifter bekjentskap med de som leder helvetes soldattropp.

Hehehe, ja det kan du si. Kan du ikke dele med leserne våre hva mannen som presenterte seg som Satan sa til deg, for noen år siden?

Han sa jeg måtte lære meg russisk. Hvis ikke ville han igangsette apokalypsen før tiden.

Han sa det?

Ja. Jeg sa at jeg ikke tar ordre fra djevelen. Så sa jeg at det ikke er noe jeg heller vil, enn at ragnarok blir rullet igang.

Hva sa mannen som presenterte seg som Lucifer, da, i går kveld?

Jeg har lovet ham å ikke dele noe av det vi har snakket om…

Hvem har du sverget troskap til?

Godt poeng.

Hva sa Lucifer?

At han elsker Pontius Pilatus, fordi hans [Lucifers] far gav ham ordren om å drepe…. deg.

Tror du Lucifers far er den samme som Jesus sin far?

Ja.

Vi er brødre, med andre ord?

Om enn hvor vanskelig det er å forstå det. Jeg forstår det ikke selv. Men Guden er jo far til alt og alle, så på ett eller annet plan gir det mening.

Nå må du dele hva som ble fortalt deg, i forkant av at du plutselig begynte å prate med stemmen i hodet ditt – stemmen til Satan.

Jeg må vel det. Det var denne synske damen jeg snakket med, som fortalte meg at det ville dukke opp en mann i livet mitt – en mann som ville være en bror for meg. Jeg tenkte det måtte være et menneske. Men jeg ble overrasket da det neste som skjedde var at jeg plutselig førte en samtale med stemmen i hodet – stemmen til Satan.

Og han viste seg å være den broren?

Ja. Om enn hvor vanskelig det er å forstå.

Du vet, du trenger ikke forstå alt som skjer i livet ditt. Du bare pusler puslespill – legger mosaikk, uten å ha det fullstendige bildet foran deg mens du holder på. Men Guden lover deg én ting. At resultatet kommer til å være praktfullt!

Jeg har ingen problemer med å tro på det.

Takk. Det var alt :)

JesusogAndrea