6. mar, 2019

Buddha

Jeg har fått den ultimate innsikten. Men… jeg tror ikke jeg er skikket til å formidle den. Jeg tror ikke jeg er skikket for noe. Aller minst Gudsriket.

Skal dette være et sutreinnlegg?

Jamen. Jeg tror faktisk alt jeg tar i blir til bæsj.

Det er så langt fra sannheten som du kommer. Hva var det som trigget den tanken?

Den innsikten jeg skulle skrive om, var det en kar, Ram Bahadur Bomjon (også kjent som Buddha boy) som uttalte først. Men da jeg leste om ham – for å gjøre research til dette innlegget – så jeg at han ikke er den han utgir seg for å være. At han ikke kjemper på Lysets side i denne kampen.

Det er en typisk «Schrødingers katt» situasjon. For du av alle burde vite at alt media skriver – og alle måter de fremstiller noe eller noen – må tas med en klype salt.

Sant nok.

Om han virkelig er den reinkarnerte Buddha, vil nok forbli et ubesvart spørsmål. Nå skal jeg ha deg til å fortelle deler av den drømmen du hadde for noen dager siden. Så skal du dele «den ultimate innsikten» med leserne våre.

Drømmen først? Men jeg husker bokstavelig talt bare én detalj.

Da forteller du den ene detaljen.

Må jeg?

Det vet du at du må.

Jeg drømte at jeg var hos et medium, en synsk dame jeg kjenner. Hun sa, gang på gang, at jeg er så godt som en Buddha. Jeg husker at jeg tenkte «Vær så snill å si jeg er så godt som Jesus istedet!». Og til henne sa jeg: «Men jeg vil ikke være en Buddha. Jeg er jo en troende katolikk!».

Var det et mareritt?

Det sier litt om mitt indre liv, når drømmer som det kan karakteriseres som «mareritt».

Vil du dele «den ultimate innsikten» også, nå som du er så godt igang?

Jeg får ikke lov til å si nei.

Nei, du prøvde – og det ble bare… bæsj ;D *han ler så han griner*

Vel, jeg får bare gjøre det, da.

Hva venter du på?

*skrur av tankene*

Det var vel ikke så ille. Nå har du fysisk demonstrert det. Da kan du skrive det, også. Hva er sannheten over alle sannheter?

Den eneste måten å redde verden på, er gjennom åndelighet.

Det var alt.

JesusogAndrea