13. mar, 2019

Sendt til Jorden ved en feil

Jøss! – begynte hun innlegget med. Uten å ha den fjerneste anelse om hvordan hun skulle fortsette, hva innlegget i det hele tatt skulle handle om. Men hun gjorde som Guden befalte, og satt seg opp i senga med PCen på fanget. Klar for å være fingrene til Jesus, og formidle viktige beskjeder til verden. Hva disse viktige beskjedene er, kommer jeg tilbake til. Tror jeg. Helt ærlig, jeg skriver helt uten å tenke – blir diktert, ord for ord, hva som skal formidles ned til dere.

Jeg skriver «ned til dere» fordi jeg i bunn og grunn ikke befinner meg på samme sted som dere. Som flesteparten av dere. Eller gjør jeg? Ble jeg kastet ned på Jorden ved en feiltakelse, etter at Gud hadde brukt hele sommerferien sin på å skape meg? Det var det nemlig en søt sjel som sa til meg, for noen timer siden. Jeg oversetter meldingen fra ham til norsk:

Den store Guden må ha laget deg i sommerferien, med masse fritid. Med alle sine beste materialer og med den nyeste laptopen med den beste versjonen av Windows, med den aller heftigste grafikk-softwaren. Han laget deg egentlig til seg selv, men klarte å sende deg til Jorden ved en feil.

Guden og jeg har gjort viktige ting sammen i natt. Om det angår andre enn oss, er diskuterbart. Men jeg og Gud mediterte sammen lenge, og jeg var naturligvis bombesikker på at nå, nå kom jeg til å klare det. Klare hva? Å fremkalle disse hersens hallusinasjonene. De som har skjedd så få ganger at det kan telles på én hånd – og som alltid hjemsøker meg. Så sier Gud at noe slikt ikke kommer til å skje, før noe annet av betydning har skjedd. Jeg er kryptisk nå, for jeg kan ikke på noen måte fortelle dere hva dette andre er. Men… jeg får beskjed om at det er i min fremtid.

Likevel blir jeg forvirret. Fordi Guden også har sagt at «katalysatoren» for oppfyllelsen av løftene hans til meg, er at jeg klarer å fremkalle et tredimensjonalt bilde eller en liten tegnefilm med lukkede øyne. Men saken er at dette noe som må skje først – er oppfyllelsen av de fanatiske løftene. Deler av dem, i det minste. Gud sier på sin spøkefulle måte at det er en klassisk «Catch 22», og tvinger meg til å finne ut hva han mener med det. Jeg leser litt, men føler det blir for abstrakt for den barnlige barnekeiserinne-hjernen min, og prøver å fortsette å skrive istedet.

Guden sier «amen», og jeg fortsetter. Hva skjer? Klokken nærmer seg 05:00, og jeg innfinner meg med at søvn akkurat i natt er en vakker fantasi. Men jeg sovner jo alltid til slutt, så det er ingen fare med meg. Jeg sitter og tenker litt på vinteren som nekter å slippe taket, at brøytebilene har holdt på ute i hele natt – og jeg tenker på snøen som legger seg der bilene ikke kommer til. Jeg tenker en tanke jeg har hatt i snart tre år, siden Himmelmannen Alex presenterte den for meg. At det er store sjanser for at verden meget snart vil være snødekt mesteparten av året. At vi rett og slett beveger oss mot en ny istid. Og ikke mot global oppvarming, som vi blir fortalt.

Å fortelle dere hvorfor vi blir holdt for narr, hvis dette faktisk er tilfelle, er… en oppgave jeg har gitt klart og tydelig beskjed om å få slippe.

Du nekter?

Man kan ikke «nekte» når du ber en om noe.

Man kan. DU kan ikke ;)

Sant nok.

Så da gjør du det?

Hva da?

Forteller sannheten, vel! :D

Snart. Jeg tror ikke tiden er riktig enda.

Der tar du feil. Tiden er i ferd med å renne ut. Det sa du selv, da du og Gud mediterte sammen for litt siden. Du sa, og jeg siterer deg ordrett: «Jeg nullstiller klokken».

Ja? Da har vi jo MASSE tid :)

Du er håpløs. Skal jeg fortelle det, da?

Gidder du? *ser på ham med de største Bambiøynene*

Guden sier
Kjære alle sammen, det er krefter og agendaer dere ikke kan forestille dere, som står bak den mest gjennomførte og utbroderte løgnen i historien. Ettersom dette handler om den virkeligheten som Andrea verken tenker på, snakker om, eller på andre måter forholder seg til – klarer hun ikke formulere det jeg nå skal avsløre. Da er det fint hun har gitt ordet til meg.

Ordet er mitt, og jeg sier: Det er løgn. Hele klimahysteriet er løgn. Vel, klimaet er uten tvil i ubalanse. Men det er rett og slett fordi deres kjære Jordklode transformeres. Og som en del av denne transformasjonen trenger verden å kjøle ned hodet sitt noen hakk. Akkurat hvor lenge istiden vil vare, er det bare jeg som vet. Men dere gjør lurt i å gjøre som Andrea har bedt dere om i så lang tid. Lær dere å meditere. Hvis ikke kan dere risikere å måtte overleve på insekter. Så sier jeg ikke mer om den saken. Med andre ord: Det var alt.

- JesusogKristus