1. apr, 2019

Gulløyd herskerinne

Legger dere merke til at det er noe nytt her på JesusogKristus? Hvis du ikke ser det, kan jeg fortelle at jeg har endret navn på to av sidene her inne. Nemlig siden om Jesus (som het Yeshua HaMashiach, men som nå heter Mitt hjerte), og siden som tidligere het MS Kristus. Den har rett og slett bare fått navnet «Videoblogg». Får jeg ånden over meg, kommer det kanskje en ny video der også, etterhvert. En fun fact: Da jeg var ungdom og svært etablert i et forhold som varte i to og et halvt år, hadde jeg, som så mange andre på den tiden, en piczo.com-nettside. Og da var det ganske riktig «Mitt hjerte» som var navnet på siden om han jeg anså for å være mannen i mitt liv. Han var visst ikke det, viste det seg. Men det er jo litt koselig å kalle siden om Han som faktisk er Mannen i mitt liv det samme som siden om min første store kjærlighet. For det vil jeg si han var.

Jeg skal ikke skrive noe om hvem min andre store kjærlighet var. Men jeg kan skrive at jeg fortsatt elsker ham dypt og inderlig. Så kan jeg la resten være åpent for tolkning. Min tredje store kjærlighet er forøvrig Han som siden «Mitt hjerte» handler om, på mitt nåværende nettsted. Hvem er det? Det tror jeg dere vet. Hvis ikke kan du ikke din månebarn101. Det sies forresten i serien «Sex og Singelliv» at de fleste har tre store kjærligheter i løpet av livet. Det at jeg har slått meg til ro med nummer tre og er så fornøyd at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg eller hvilket bein jeg skal stå på – forteller meg bare at Carrie og jentene vet hva de prater om.

Ja, livet er unektelig godt som Bruden til Guden. Livet er så godt at jeg ikke har behov for å dra en ny aprilspøk hvor jeg prøver å lure dere til å tro det som jeg i mitt hjerte vet, men ikke deler med noen andre enn Alex. Var det kryptisk? Beklager. Jeg har ikke fullmakt til å uttrykke meg på andre måter enn hemmelighetsfullt, når det kommer til disse tingene. Det er en tid for alt. Og akkurat når vi får vite om katten er død eller levende, er skjult – selv for meg.

Var det alt?

Klarer du ikke skrive mer?

Nei.

Kan jeg få lov til å avslutte innlegget?

Sure. Men for å gjøre én ting klart. Du er Jesus og ikke Satan?

Jeg liker at du må spørre. Men ja, jeg er Jesus. Gir du meg ordet?

Ordet gis til Guds Ord.

Guden sier
Den katten, pus, er i aller høyeste grad levende. Bare så det er sagt. At du ikke kjenner dagen eller timen for når den skal ut av sekken, bør du ha blitt vant til nå. Jeg vet du sitter der i din enhet i det himmelske slottet, og er sekunder fra å miste all tro, alt håp, om at det virkelig er et slott av gullfarget krystall i din fremtid – og ikke bare et slott i en sky. Et luftslott, sagt med andre ord. Jeg vet løftene jeg gir deg virker lengre og lengre fra den faktiske virkeligheten. Likevel gir jeg deg ikke noe annet valg enn å stole på meg. Stole på meg i så stor grad at du utleverer selv dine innerste tanker, dine største lengsler og din mest lammende frykt.

Guden?

Ja, pus?

Jeg klarer ikke mer.

Klarer ikke mer av hva?

Jeg tror katten i esken er død.

Sier du at du ikke stoler på meg?

Jeg sier at jeg tror sjansen er større for at alle tennene mine faller ut av munnen på meg samtidig, enn for at du oppfyller de fanatiske løftene dine.

Da er det jamen bra jeg gjør det jeg har sagt jeg skal gjøre – uavhengig av hva du tror og tenker om det. Nå sender jeg deg marsj i seng. Natt til første april vil vise seg å løfte hele virkeligheten din. Så sier jeg ikke mer om den saken! Suss på den gulløyde herskerinnen over ønskene.

JesusogKristus