14. mai, 2019

Det viktigste dere gjør

Jeg sitter og hører på sanger om Jesus på full styrke. Jeg sitter og teller velsignelsene mine, og føler meg egentlig ganske rik. I dag har jeg to hyggelige avtaler, som kanskje kommer til å overlappe hverandre litt. Først kommer en god (ikke navngitt) mannlig venn. Så kommer moren min (som jeg heller ikke navngir, her på bloggen). Mamma skal fikse blomsterkassene på balkongen, så de er fine til 17. mai. Jeg har sagt jeg vil ha annenhver blå og rosa blomster. Gleder meg til å se hva hun har med seg. Det var mamma som sørget for at jeg hadde lyng i blomsterkassene, i høst og vinter. De var også i to farger; hvitt og lilla. Mamma er grei på den måten – som ser hva jeg trenger og sørger for at jeg får det. Det er hundre prosent moren min sin fortjeneste at jeg har fått det så fint på kjøkkenet, også. Nå er det faktisk mulig for meg å lage mat der. Men det er fortsatt et work in progress, og det skal bli enda finere der, i tiden som kommer.

Så må jeg bare fortelle dere om hvordan denne dagen begynte. Den begynte med en lang og intrikat drøm, en drøm jeg nesten husket hele av da jeg våknet. Det er ikke den jeg skal dele med dere, akkurat nå. Jeg skal fortelle om ordene som var i hodet mitt da jeg våknet. Det var det siste Gud sa – mens jeg fortsatt drømte, og det første han sa, i våken tilstand. Han gjentok det helt til jeg hadde skrevet det ned. Og han sa det på engelsk. Disse ordene:

«We’re going to save the world. And you are going to help me!».

Oversatt betyr dette: «Vi skal redde verden. Og du kommer til å hjelpe meg!». Det er jo fine ord å ta med seg inn i en ny dag. Om jeg føler meg skikket til å redde verden er en annen sak. Jeg antar Guds planer skjer, uavhengig av hva jeg tenker om meg selv – og mine egne evner. Jeg har ingen andre tanker om hvordan en redder verden, annet enn å få menneskene i verden til å skru av tankene – og på den måten la Guds tanker tenkes gjennom dem.

For det er egentlig den eneste grunnen til at jeg pusher så hardt for å få dere til å meditere. Fordi jeg vet at det kun er slik vi… ja… redder verden. Fordi et menneske som klarer å skru av tankene, gjør sinnet sitt mottakelig for den høyere bevisstheten – Guds tanker – Jesu bevissthet. Mennesker som ber mye kan nok kjenne seg igjen. Man får klarhet i tankene av kontemplasjon – kontemplasjon som er et fellesbegrep for «bønn» og «meditasjon». Eller bare «samtale med Gud», som er tilfelle for noen av oss.

Gud vil visst komme med en kommentar. Jeg får ikke til å skrive mer, iallfall.

Når ordene slutter å komme, er det stort sett fordi Ordet vil ha ordet ;)

Du kan få sagt det.

Jeg er en tryllekunstner på den måten, ja.

Hva har du på hjertet, sjef?

Det skal du få vite :)

Gud sier
Det Andrea skriver, om hvorfor det er så ekstremt viktig at dere mediterer, er helt sant. Andrea har brukt mange år på å formidle viktigheten av meditasjon. Andrea har til og med oppdaget en video på YouTube som illustrerer denne beskjeden – hvis den sees med de rette brillene på. Jenta med blått hår er på mange måter et bilde på Månebarnet, og hvordan hun mesteparten av tiden befinner seg i sitt helt eget univers. Så «faller hun inn i verden» fra tid til annen – og vifter litt med tryllestaven sin. Da blir de grå og kjedelige menneskene forvandlet til blomster. De som ikke har kjærlighet i hjertene sine, blir til støv. Det er hjertene deres som indikerer om dere har innpass i vår verden, eller ikke. Og her er cluet: Når dere skrur av tankene, vil dere oppnå kontakt med hjertene deres. Med sjelen deres. Med meg – Jesus Kristus.

Når dere skrur av tankene deres, når Jesus tenker sine tanker gjennom dere, vil det ikke være ende på hvor deilig deres verden kommer til å bli. Å bli en blomst, en vegeterende prydblomst, er selve hensikten med menneskeheten – det er fullbyrdelsen av frelsesplanen min. Så sett til verks og redd verden! Det var alt.

- Gud og hans brud