3. jun, 2019

Ny arbeidsplass?

Jeg er så sint nå! Så vanvittig, forferdelig sint. Jeg skal fortelle dere hvorfor. Fordi noen – de som kaller seg «HBO» – har stjålet navnet på firmaet mitt. Vel, det er ikke mitt firma, sånn egentlig. Det er det fiktive firmaet til Gud, som jeg har en eller annen viktig stilling i. Og når sant skal sies, gjorde dette meg så sint at jeg følte for å rante om det på bloggen.

HBO, dere vet hvem det er? Det er TV-kanalen bak berømte serier som Game of Thrones og Sex and the City – for å nevne noen. Og nå har de kommet med en ny serie. Den heter Miracle Workers, og handler i bunn og grunn om at Gud er så misfornøyd med verden at han vil ødelegge den. Handlingen foregår visstnok på Guds kontorer i Himmelen, med navn… dere gjettet det nok…. Heaven Inc.

*hun vet ikke om hun skal le eller gråte* *fortsetter ranten*

Ok, så kanskje er jeg barnslig og smålig, sinnsforvirret og stormannsgal på samme tid. Å ta eierskap i noe så allment utbredt som navnet «Heaven». Men å sette en «Inc.» (Incorporated) bak det, var helt og holdent min idé. Vel, det er ikke helt sant. Det var Gud sin idé. Og det er jo helt forståelig at andre (les: Simon Rich, forfatteren bak serien) også fikk denne gode idéen. Likevel føler jeg det er på sin plass å vise til at jeg allerede i 2016 (klikk på bildet for å gjøre det større) brukte dette firmanavnet.

Hmmmm… jeg tror jeg er ferdig med å være sint. Nå må jeg fortelle noe som er litt pussig. Han som spiller karakteren «Gud» i denne serien, er faktisk min all time favoritt-skuespiller. Og dette er det faktisk ikke mange som vet om meg, men vedkommende har hatt en spesiell plass i hjertet mitt i mange år. Det er han som ser litt rar ut. Gal, men på en sympatisk måte. Steve Buscemi. Det hadde dere ikke gjettet?

En annen viktig karakter i serien spilles av han vi alle ble kjent med Harry Potter gjennom, nemlig Daniel Radcliffe. Og ja, jeg tror jeg kommer til å prøve å få sett de syv episodene. Dette er en komedie, bare så det er sagt. Håper ikke den ender med at «Gud» ødelegger verden. Da er det en sjanse for at Buscemi synker i anseelse hos meg.

Er jeg ferdig?

Er du?

Jeg vet ikke. Har du noe å legge til?

Kan du ikke dele hva du gjorde med infoen om deg på facebook, da du fikk vite om denne serien?

I flere år, helt siden 2016, har jeg hatt «Heaven Inc.» som arbeidsplass. Men jeg vil ikke at noen skal tro jeg har stjålet dette navnet fra folkene bak serien. Dermed endret jeg navnet på bedriften jeg jobber i.

Hvor jobber du nå?

I det mest spektakulære teaterstykket slash reality-programmet i Universet!

Hva heter det?

Det står skrevet et annet sted her på JesusogKristus.com.

Så du vil ikke dele det i dette innlegget?

Næh.

Da får vi si at det var alt ;)

Det var alt :)

- Gud og hans brud