3. jun, 2019

Mer enn viktige ord om en nært forestående undergang

Da jeg satt meg ned for å begynne på dette innlegget, landet det en marihøne på en krakk som står på balkongen min. Ettersom jeg er en sånn en som finner små tegn og beskjeder i det banale, velger jeg å tro marihønen var en liten hilsen fra Jomfru Maria. At hun kanskje er, mer enn ellers, tilstede – når jeg skriver denne teksten.

Jeg kom over en tekst på facebook. En tekst som potensielt kunne gjort meg svært bekymret. En tvers igjennom dystopisk tekst, som i bunn og grunn spår verdens undergang om en 15-16 år eller så. Har ikke jeg spådd verdens undergang? Et utall ganger?! Mest nylig fortalte jeg om Negaverset sin skjebne. Om hvordan mennesker med mye makt faktisk har satt en dato, for nevnte undergang. Hva var det jeg sa til dere? 21. januar 2031? Mener å huske det. I den teksten jeg leste i dag, var årstallet satt til 2035. Fire år fra eller til – en tanke om at vi ikke har lang tid igjen i verden, banker på manges sinns dører.

Etter å ha lest denne teksten, nå i dag, begynte Stemmen i Hjertet å synge for meg. Han sang på en av sangene jeg har lagret i en spilleliste på Spotify. Den heter «Forever», og har blant annet disse fine strofene:

'Cause forever is in my soul
It’s in my veins, I think we know
That the future's gonna be so bright
And when you turn my way
It’s gonna fill my eyes
Forever
When you turn my way
Forever is in my soul
It's in my veins and it won't let go

Ja, den allmenne konsensus er nok dette: Vi har ødelagt Jordkloden vi bor på – og er nå nødt til å møte konsekvensene av det. De som står i bresjen for de mørke krefter, forkjemper disse idéene. Vet dere ikke at mennesker som frykter, er mye lettere å kontrollere? En verden styrt av frykt dømmer seg selv til flere ting å frykte. Noen ganger fungerer loven om tiltrekning sånn. Mens en verden fylt med håp, med takknemlighet, med godhet og omsorg for hverandre – er den verden jeg personlig befinner meg i. Det er dette jeg prøver å dele med dere, det er disse idéene jeg har som mitt mål å manifestere – å gjøre virkelige. Det er denne verden jeg prøver å åpne for Omnes Populi, for alle mennesker.

I mitt liv er det mange slags hindre
De er der fordi jeg har et kall
Jeg skal dele mitt himmelske indre
Med en verden som er i fritt fall

…lyder ett av versene i en sang jeg/Jesus skrev, for en stund siden. Men nå ble det stille. Jeg antar det betyr at Jesus har noe på hjertet.

Jepp!

Jeg har sluttet å bli irritert når jeg får skrive-stopp. Det er visst min skjebne å dele spalteplass med Universets Konge.

Du sier det som om det er synd på deg :p

Beklager. Jeg er uendelig takknemlig, velsignet på grensen til det komiske og evig lykkelig, rett og slett fordi du vil bruke fingrene mine for å få ut ordene og tankene dine, sjef!

That’s more like it :)

Du får si det du har å si, da.

Jesus sier
Jeg har bare én beskjed til dere, akkurat nå. Og det handler om Negaverset sin skjebne. Det nytter ikke å lukke øynene for det. Det nytter ikke å stikke hodet i sanden – hvis du ikke gjør det slik Månebarnet gjør det. Den versjonen av verden som Andrea verken tenker på, snakker om, eller på andre måter forholder seg til – kommer til å forsvinne. På uventede og svært skremmende måter. Og ja, sitter du på feil tog vil destinasjonen være veldig lite ønskelig. Det er nok vanskelig å tenke seg frem til hvilke planer mørkets fyrste har for den verden han kontrollerer. Så det beste er å gjøre det som gjøres kan – for å bli med på en verdensomseiling med Jesus som kaptein. Nå skal jeg, for en sjelden gangs skyld, dele en bibeltekst. Apostlenes gjerninger 2:17-21 sier:

I de siste dager skal det skje, sier Gud,
at jeg øser ut min Ånd over alle mennesker.
Deres sønner og døtre skal profetere,
de unge skal se syn,
og de gamle skal drømme drømmer.
          
Selv over mine slaver og slavekvinner
vil jeg i de dager øse ut min Ånd,
og de skal tale profetisk.
          
Jeg setter varsler oppe på himmelen
og tegn nede på jorden,
blod og ild og røykskyer.
          
Solen skal forvandles til mørke
og månen til blod
før Herrens dag kommer, den store og strålende.
          
Men hver den som påkaller Herrens navn,
skal bli frelst
.

Gud og hans brud